Колеги, Снощи се чудих дали е редно да звънна на 112, защото нямах идея на кой друг.. Ето ситуацията: Пътувам по южната дъга на околовръстното от Люлин посока Горна баня. На кръговото, където е отбивката за новата магистрала черна опел астра управлявана от някакъв млад пикльо возещ възрастен човек от най-вътрешното платно направи рязък десен, почти ме избута от пътя, за малко да удари колата пред мен и се престрои по околовръстното покрай язовирчето. Аз естествено надух клаксона и му премигнах няколко пъти с дългите, а тоя съвсем изпуши. Даде рязко газ, притисна човека пред мен, но нямаше как да го изпревари, тъй като имаше коли в насрещното после наби рязко спирачки и почти спря пред мен, добре, че спазвах доста голяма дистанция. След това ускори пак, караше на зиг заг, газ-спирачки все едно искаше да вземе каското на колата
. На суходолското кръстовище спря на зеленото изчака да почервенее светофара и с ряз пред всички идващи навъртя един ляв волан и отпраши към циганската махала. Жалко, че телефона ми беше на неудобно място да го пусна да снима да ви кача клипче, за да видите за какъв идиот иде реч.
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар