Здравейте,Проблема е следният, излезна ми една супер оферта за екскурзия извън България за двама, приятелката ми е на работа и не мога да я взема, та се спрях на брат ми. Обаче брат ми е на 16 години и попринцип не може да излиза от България без пълномощно от родителите. Да... обаче баща ми е извън България, а трябва да се замине на почивката във Вторник. Майка ми има такова пълномощно със съгласието на баща ми, да извежда брат ми без той да е с нея.Въпроса ми е следният. Може ли, след като майка ми има такова пълномощно за брат ми, да се иде при нотариус, без бащами да е там, само тя и пълномощтното от него че тя може да го изежда извън БГ, и да направи пълномощно на мен, за да мога а да го изведа.Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно пълномощно
Collapse
X
-
Ако не е посочено изрично, че майка ти може да преупълномощава трети лица, според мен няма да стане ... но поради факта, че живеем в БГ и всеки тълкува законите и правилата по свой начин ти препоръчвам да провериш в понеделник при един, двама нотариуси.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
-
Huku написа:Мерси за отговора... Но май няма да стане... И намерих една друга Мома да взема с мене...НЕ си мислете глупости... Взимам бълдъзата :D :D :DStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Huku написа:coolboby написа:Нали знаеш приказката за балдъзатаAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар