Аз от 2006 имам две HP-та, работят и до днес. Железни, но са купувани от USA за по 900 долара тогава.Миналата година решавам да се обновя малко и си купувам Toshiba. Лелеееее, ужас. Капака направен от един милиметър пластмаска, огъва се, пука, пращи. Говорителчетата едва се чуват, а съм свикнал на перфектен звук (за лаптоп) от Altec Lansing говорителите на HP-тата.Матрицата му една такава гадна. Няма плътно синьо ми все едно редовете с пикселите са с бяла рамка, не знам как да го обясня. Тракпада не е отделен, а е просто по грапав от заобикалящата го повърхност, а аз друга мишка не използвам вкъщи. Клавиатурата е от някаква пластмаса за два и педесе...Не можах да понеса разочарованието и го върнах. Взех си Lenovo Z570. Стабилна изработка, алуминиев капак, отпред също е алумиев, пипнат отвсякъде. Все едно е съвсем друг клас. Имам и външна видеокарта и вградена. Външната може да се изключва с хардуерен бутон и съм я включвал 2-3 пъти да тествам някакви игри. Доста добре се справя, но не съм геймър и си стои изключена. Вградената HD3000 май стига за всички ежедневно, вкл. Full HD.
![](http://www.techyuva.com/wp-content/uploads/lenovo_z570.jpg)
Коментар