Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя марка и модел лаптоп ?
Collapse
X
-
Всичкото леново без скъпите серии вътре от известно време е Асус.... Всяка марка си има добри и лоши модели... Вече и при новите има доза късмет... за прегряване, за батерия... говоря за неща до 1500-1600 лева. Нагоре вече има доста повече щанс за качество, ама не е сигурно. Ако не играеш игри горещо ти препоръчвам да няма допълнителен чип за видео. Много търговци като кажат външна видео карта имат в предвид допълнителен чип на 3-4 см. от CPU-то или чипсета... това не е добре.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Всички са боклуци вече, най-важният критерий сега е как им е сервиза и дали въобще имат такъв в България, че някой ги пращат в чужбина. Доколкото знам Toshiba, Dell и HP имат сервизи, Lenovo и Sony ги пращат някъде другаде, за другите не знам. Ще е полезно някой запознат да каже със сигурност.
Коментар
-
то всеки си има мнение и предпочитания, аз се пробвах да избягам от HP с Асус и не успях, добре, че ги навих да им го върна, ебати клозета. Та това е 5то HP в семейството, някак ми пасва добре. На един едногодишен батерията му замина- смениха ми я с нова по гаранция, а един стар от около 2006 е няма такава страхотна машина, но нещо му стана и нр работи всеки път, все пак е на 6-7-8 годиниLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
вкъщи сме на тошиба. 3 бр. в ценовия диапазон 800-3200. всичките на около 4-5 години. ако лаптопът е в списъка на одобрените за продажба в Бг, сервизът ти го връща ремонтиран в рамките на 24 часа от постъпването. един път ми се е налагало за тия години. а пък не знам кое му е хубавото да ходи в Полша или Румъния. Сонитата като трябва да ходят до Индия, то сигурно е много голям келепир. за НР съм раздвоен доста. На работа имаме 2 - единият е стоманен направо, другият е супер леш. за АСЕР, може и да са си повишили качеството и обслужването, но до 2011 бяха кошмар - който от приятелите ми не се е излъгал, той не е изпищял. за другите - не знам.ако се спреш на тошиба, вземи си модел с процесор Intel Core i7. съвсем различно нещо е от и3,и5. ей тва, например http://pcstore.bg/laptopi/TOSHIBA-7/...0-13R-8GB-4894браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Много зависи и за какво ще го използваш лаптопа. Ако е за интернет и разни по-леки програмки е изцяло без значение. Частите на всички са китайски просто ги сглабят различни производители в техните си пластмаси. HP нито ги правят добре последно време, нито пък гаранцията им е добра. Ориентирай се по най-голямата гаранция общо взето, за да ти е мирна главата. DELL се обслужват много добре в България, така че не ги изключвай. Иначе всичко е субективено всеки има различен лаптоп и хвали неговия. Аз бих заложил на Тошибата. УспехFiat Stilo 115 h.p. 2004
Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.
Коментар
-
И аз бих взел Тошибата заради качествената сглобка и страхотната гаранция и сервиз. Макар че съм с Асус доста години. Някак си на Тошибата пластмасата и е по качествена на пипане. А и вече имат бюджетни модели под хилядарка. Допреди няколко години бяха само над бон и половина. Макар че колкото Тошиби са били наричани чайници около мен, никоя друга марка не и се е случвало това. Макар че чувам че и това е в миналото. Нека Женшена да се изкаже...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Миналата година си взех това Samsung-че.Има и Optimus.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар