Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде мога за подам сигнал за заведение в което се пуши

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не съм видял някое заведение да е затворило пък аз.Нито пък да са намалели клиентите.А иначе - не знам за СЗ, но в град като Ямбол например, 90% от заведенията са малки и по стария закон си избираха дали да са за пушачи или непушачи. Нямаше нито едно за непушачи.Включително и 4-5-те сладкарници. Нямаше къде човек да заведе детето си на тортичка.ВЪН! Вън ще пушите. И без това идва лято. ВЪН!

Коментар

Добре де майка му стара, забраната е със ЗАКОН! Няма значение, дали за някои е малоумен или не. Това е ЗАКОН! И ние (поне ние) като поданици на тая държава сме ЗАДЪЛЖЕНИ да го спазваме! Ей т’ва винаги много ме е дразнило. Що законите за някои важат, а за други не? Бал съм му майката на собственика, но щом не спазва ЗАКОНА ще яде хурката. Всички даваме за пример Германия, Австрия и т.н., но само по отношение на заплатите, които вземат там, к’ви са им били хубави пътищата и т.н. Знаете ли к’ви зверски глоби има, ако не спазваш ЗАКОНА??? Направо ти еб@ват мамата.Спрете да филосовствате и спазвайте ЗАКОНА, какъвто и да е той! Толкова ли е сложно???
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
        Добре де майка му стара, забраната е със ЗАКОН! Няма значение, дали за някои е малоумен или не. Това е ЗАКОН! И ние (поне ние) като поданици на тая държава сме ЗАДЪЛЖЕНИ да го спазваме! Ей т’ва винаги много ме е дразнило. Що законите за някои важат, а за други не? Бал съм му майката на собственика, но щом не спазва ЗАКОНА ще яде хурката. Всички даваме за пример Германия, Австрия и т.н., но само по отношение на заплатите, които вземат там, к’ви са им били хубави пътищата и т.н. Знаете ли к’ви зверски глоби има, ако не спазваш ЗАКОНА??? Направо ти еб@ват мамата.Спрете да филосовствате и спазвайте ЗАКОНА, какъвто и да е той! Толкова ли е сложно???
        Да ! Закони направени от тъпанари,безсмислени закони,закони целящи само финансова угода за хора на високи нива - по възможност е добре да се заобикалят,в краен случай,да се спазват.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

И аз така със Закона за движение по пътищата.

Коментар

gamma написа:
            Ти ако се чувстваш поданик, аз не се чувствам такъв и само мога да ти изкажа искрените си съболезнования и съжаления.
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Напрегнахте се излишно...

Коментар

vital написа:
                Напрегнахте се излишно...
                Споко, масово е

Коментар

https://bezdim.org/signali/reports/submit/Тука също може да подавате сигнал за такива заведения. Увериха ме че ги препращат към РЗИ и връщат отговор с резултата от проверката.
                  http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                  Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                  FIAT БРАВО 1.2 16v
                  ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                  FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    Ти ако се чувстваш поданик, аз не се чувствам такъв и само мога да ти изкажа искрените си съболезнования и съжаления.
                    Ми отивай да живееш другаде тогава! В Германия примерно. Щото, там я си кривнал, я са ти скъсали дупарата Ама там няма да ревеш и сам ще си купиш вазелин нали?Абе хора, погледнете по-далеч от носа си бре!Как е пушенето в Италия? А?От там спомените ми са най-пресни. Затова питам
                    Alfa 159 SW 2.4 Ti
                    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Там си изхвърлят на улицата и цигарите, и кутиите от цигарите По-интересното е, че боклуци по улицата няма!!!

Коментар

Ууу, Италия ли? Там си кадим как си искам, особено докато чакам да ударя бингото

Коментар

gamma написа:
                          kiro_of_the_day написа:
                          Ми отивай да живееш другаде тогава! В Германия примерно. Щото, там я си кривнал, я са ти скъсали дупарата Ама там няма да ревеш и сам ще си купиш вазелин нали?Абе хора, погледнете по-далеч от носа си бре!Как е пушенето в Италия? А?От там спомените ми са най-пресни. Затова питам
                          Където и да отида да живея - няма да съм поданик, но явно не разбираш какво се опитвам да ти кажа. Жив и здрав.
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз разбирам какво искаш да кажеш, но дай да гледаме реално на нещата. Точно в България, сме си не поданици ами роби. Роби на една малка прослойка хора, които въртят милиони и милиарди на наш гръб и си ни клатят как си искат. Грабят от нашите пари, ние се бъхтим, за да може те без да правят нищо да живеят така, както ние никога не бихме могли. А от тук нататък ти се наричай както желаеш.
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Никой не иска да спазва законите в страната каквито и да са те . Ето един от нашия блок си изби отвор и си пусна пушека от печката да смърди на всички ни . Това което гори в печката са някакви гранули и те дават един ситен черен прах с който се опушихме всички . на забележката ни казва : гледайте си работата. Та това е нашата жалка действителност.
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                                Никой не иска да спазва законите в страната каквито и да са те . Ето един от нашия блок си изби отвор и си пусна пушека от печката да смърди на всички ни . Това което гори в печката са някакви гранули и те дават един ситен черен прах с който се опушихме всички . на забележката ни казва : гледайте си работата. Та това е нашата жалка действителност.
                                Ами щом не разбира от приказка се подпрете два три пъти с пета по тръбите. Смачкайте му ги да поне да му пуши в стаите и ще се сети ,че има комини за тая цел. То с такива индивиди явно нищо друго не върши работа.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X