Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автомобилен багажник за велосипеди!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Автомобилен багажник за велосипеди!

Здравейте. Предстои ми покупка на багажник за велосипеди. Колата е Фиат Пунто МК1. Избрал съм багажници за задна врата (без теглич).Спрял съм се на марката Peruzzo, заради цената. Thule ми идват малко скъпи.Колебая се между моделите:Cruser Delux Venezia Не знам дали по-скъпия модел си заслужава 50-те лева отгоре.Също така се колебая и за моделите, Treviso и Milano , тъй като при тях колелата са изнесени по-нагоре и задния номер ще се вижда по- добре.Има ли някой, който да има багажник Peruzzo. Ако може да каже някакви впечатления. Най-много ме вълнува как ще го закрепя на вратата отзад.Има ли магазин в Пловдив където да отида и да пробвам на място кой модел ще е най-добре за моята кола?Ходих вече в BG Bike на бул. Македония 65, но там имаха само модела Venezia и беше запечатан.Благодаря предварително.
    Fiat Punto 1.2 ELX (7л-10л/100)

Аз имам подобен на Cruser Delux само ,че горните ремъци се закачат на задната врата отгоре.Качвал съм два големи и два малки велосипеда с Мареа Комби като цялата тежест се понася от стъклото.Venezia ми изглежда по стабилен.Ако има други въпроси питай.За жалост откраднаха велосипедите на дъщерите и сега ще трбва да се купуват отново.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      Аз имам подобен на Cruser Delux само ,че горните ремъци се закачат на задната врата отгоре.Качвал съм два големи и два малки велосипеда с Мареа Комби като цялата тежест се понася от стъклото.Venezia ми изглежда по стабилен.Ако има други въпроси питай.За жалост откраднаха велосипедите на дъщерите и сега ще трбва да се купуват отново.
      Има ли вариант тежестта да не се поема от задното стъкло? В смисъл целият багажник да се измести малко надолу и горното рамо да е върху стъклото а долното по-надолу (говоря за Cruser Delux, или този с който си ти)И също така доволен ли си от твоя? Някакви слаби места? Забравих да спомена, че багажника едва ли ще се позва повече от 3-4 пъти в месеца.

Коментар

Аз си купих с тази цел багажник за тавана и "релса" за колелото.Да ти кажа доволен съм понеже, лятото,като го слагам го ползвам за още доста работи освен колелото Багажника за тавана го взех към 100-120лв., но сигурно има и по-евтини.На руския пазар изкачали чат пат и за фиат. Отиди разгледай.Моят го взех от един магазин, който се намира на бул. 6-ти септември между кръстовището с бул. Васил Априлов и прелеза към гребната база, в посока гребната, отдолу под един блок, преди гумаджиите.Човека не е винаги там и е малко труден за намиране, но има известен избор, както и стари и нови неща, можа да ти излезе късмета.Ако си трърдо решен за багажник за отзад, мнение нямама, понеже съм гледам само ментаци и са много зле, но за мен изгледа през задния прозорец е необходимост и гледам да се го закривам много много почти никога.Успех
        Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха

Коментар

Прегледай ТУКОт там си взех гредите за тавана на Мареата. Човека е отзивчив и ще те консултира, ако му се обадиш. Цените също са поносими.
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Багажника е факт. Peruzzo Venezia. 145лв.Взех го от BG Bike. Пробвах го като направих 2-3 кръгчета на квартала с 2 колела. Не мръднаха. Единствения минус който забелязах е че колелата контактуват едно с друго и при дупки и неравности може да се одраскат.Като направя по-добър тест ще пиша още, пък и някоя снимчица ще кача.

Коментар

Чувал съм, че тези стойки, които се монтират на задната врата, не ги пускат по магистралите в Австрия. Да имате едно наум, ако ще карате там.

Коментар

По-добре късно отколкото никога.Миналото лято не го сложих нито един път, затова чак сега качвам снимки. Това лято обаче си наваксах. Проблема с допиращите се колела го реших с един маркуч. Разрязах го и стана като протектор.СНИМКИ НА БАГАЖНИКА:http://1drv.ms/1lwgcQU

Коментар

Working...
                X