Пускам темата тук, защото раздела е най-посещаван. След като намерим решение на проблема нямам претенции къде ще я класифицират модераторите.Става въпрос за един приятел, който е закъсал с Пежо 407 и го е оставил на ШЕЛ-а до Пазарджик. Трябва му човек, който да го диагностицира и ако е по-лек проблем да се отстрани, а ако не на репатрак.Всичко това е срещу заплащане разбира се. Просто търся някой,който може да реагира днес и да помогне адекватно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трябва ми спешно човек от Пазарджик или Пловдив !
Collapse
X
-
За кой Шел става дума? Около и в Пазарджик има 3:- един в града, до Била- два на магистралата: единият в посока Пловдив (до Макдоналдс), другият в посока СофияАко ме ориентираш по-точно къде е, мога да отида до там (без този на магистралата в посока София, защото оттам малко трудно ще се върна в Пазарджик), и да видя за какво става дума. Вероятно няма да мога да помогна, но поне ще знам какъв майстор да му търся. Пък дали ще намеря такъв, който ще се отзове, е друг въпрос. Но мога поне да опитам.Добре ще е да ми отговориш до 13 ч., защото след това трудно ще изляза от работа.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
Не влизах аз, а един колега през служебния комп, за да види дали има някакъв отзив. И понеже само аз ползвам Опера в офиса съм си направил бърз набор, който ми помни юзъра. Явно той е влязъл през него и затова е отчетено така, но още утре ще го коригирам това и няма да помни логин-а.Та колегата ми каза, че е писал само един човек, на който след 13.00 му е проблем и му казах да не пипа нищо, защото реших, че е безмислено да те притеснявам...== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Скъсан ангренажен ремък...оставил я е в някакъв сервиз в Пазарджик. Ще видим каква ще я надробят. Надявам се да са точни По-късно ще питам къде точно и кой е майстора и ще пиша.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
nikolce написа:lametobg написа:В пежо форума има тема "Пътна помощ Пежо" или нещо такова с номера на хора готови да помогнат от доста градове в Българиа.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Коментар
-
Много е неориентиран моя приятел...единствното конкретно, което ми каза е, че колата е в сервиза на някой Запрян. Нито улица, нито нищо друго не знае Ако някой е чувал за Запрян да казва== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Коментар
-
Спокойно Бих те притеснил най-безсрамно, ако става въпрос за мен лично. Не мога да карам който и да било да прави услуга на трети човек заради мен.Сподели как си с времето следващите две седмици, че имам нещо предвид, а и от доста време се каня да дойда към вашия град П.П. По-добре на ЛС, че няма да е по темата== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар