аз пък нямам на какво да плащам :DПС:хора как така плащате такива суми и то в ПОНЕДЕЛНИКаз понеделник над 20лв не давам :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Платихте ли си данъците?
Collapse
X
-
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
И аз ги платих преди две седмици, преди още да получа съобщенията за дължимото. Не обичам да имам "скрити" задължения, които така или иначе ще трябва да платя, а да изхарча парите за друго. Прегледа го минах през януари, с квитанцията от миналата година, но и за колата платих, все пак има 5% отстъпка .
Коментар
-
Апартамента го платих - 250лв, като ми върнаха пари от ипотечния кредит. За колата отделих пари, ама ще станат на боядисване сега , кмета ще чака.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
dudulia написа:Yavor написа:Апартамента го платих - 250лв, като ми върнаха пари от ипотечния кредит. За колата отделих пари, ама ще станат на боядисване сега , кмета ще чака.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Апартамента го платих - 250лв, като ми върнаха пари от ипотечния кредит."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Не.Ще чакат.Като имам пари - тогава !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар