Еле сега като ви пуснат новия терминал, ще почнат да идват 6 пъти повече самолети лятото
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви за град Ахелой
Collapse
X
-
Re: Отзиви за град Ахелой
nai7 написа:Колега хич не ги слушай ами ела в Бургас и по точно Сарафово всичко ти е наблизо и Созопол и Сл.Бряг и Бургас и е спокойно немаш грижи. Тук таме бомби гърмят и самолети много има ама се свиква.
Коментар
-
Re: Отзиви за град Ахелой
krasio_79bs написа:nai7 написа:Колега хич не ги слушай ами ела в Бургас и по точно Сарафово всичко ти е наблизо и Созопол и Сл.Бряг и Бургас и е спокойно немаш грижи. Тук таме бомби гърмят и самолети много има ама се свиква.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Колегата е с дете ,а ти го прати в лугата! Пътят до лугата е като лунен пейзаж,няма ни вода,ни дори ВЦ ,заведение дето да хапнеш също няма. Баси плажа за почивка с дете и жена.ПП. Ники,айде стига хвалби за тоя гьол.По друг начин не мога да го нарека.
Коментар
-
nai7 написа:krasio_79bs написа:Колегата е с дете ,а ти го прати в лугата! Пътят до лугата е като лунен пейзаж,няма ни вода,ни дори ВЦ ,заведение дето да хапнеш също няма. Баси плажа за почивка с дете и жена.ПП. Ники,айде стига хвалби за тоя гьол.По друг начин не мога да го нарека.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:За мен - плаж и почивка са две взаимно-изключващи се неща.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
nikolce написа:И до човек, и до място, от много неща зависи. Примерно във Велинград за един уикенд, си починах мнооого повече, от една седмица в Синеморец (няма да стъпя повече).Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Пиши в Гугъл - "комплекс Бора Лозенец" и разгледай сайта им - аз съм изключително доволен от там.На плаж се ходи на къмпинг Корал.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:kiro_of_the_day написа:Пиши в Гугъл - "комплекс Бора Лозенец" и разгледай сайта им - аз съм изключително доволен от там.На плаж се ходи на къмпинг Корал.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
S_BANKOV написа:Аз тази година ако ми се отвори парашута за море, че ще сме още малки бих отишъл в района на Балчик, Каварна и Българене. уникално тихо място, с ниски цени и добри плажове, особенно този под нос Калиакра. С добри места за риболов и уютни хотелчета, Крапец също не е за подценяване. Ако искаш да си в търапаната някой ден, Албена е на 20минути с кола. На близо са ит и Варна и Добрич, пътя е перфектен. Южното черноморие ме отбълсква точно с това че цяла София и Пловдив се изипват там и няма място изобщо за почивка.Другата ми идея е къща за една седмица, някъде примерно около Йовковци, има доста добри оферти за къщи с басейн и най важното тишина и спокойствие. А и е доста по удобно когато си с малко дете. Тази муха за къщата в планината ми я пусна СОК1 миналата година и мисля да тази да се организирам така.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар