Обърни се към пейпал и питай какъв е проблемът. В коя банка ти е картата? Направило ми е впечатление, че картата в ЦКБ ми взеха паричките за нула време - 3-4 дни и беше потвърдена, докато в ПИБ чаках повече от седмица - парите така си седяха блокирани и накрая бая взех да се ослушвам да им пиша, но те взеха, че ги дръпнаха. Тия от ПИБ са много добри в ощетяването на клиентите по този начин.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко разяснение за Пейпал и разплащане през интернет.
Collapse
X
-
Вече проблема е решен.Не знам дали е съвпадение, но по обяд оправих едни подробности на адреса - прочетох някъде че трябва да е във вид както го изписват "на запад" и преди около половин час проверих и се беше получил кода за верификация, даже платих стоката и тоя път мина успешно. Мерси на всички които се опитаха да помогнат.
Коментар
-
Пейпал не виждат адреса на картата, нито пък знаят колко адреса имаш.......Регвал съм еврови дебитни от една сметка, към два различни адреса без проблем........принципно само банката издател знае адреса на картата.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Пейпал не виждат адреса на картата, нито пък знаят колко адреса имаш.......Регвал съм еврови дебитни от една сметка, към два различни адреса без проблем........принципно само банката издател знае адреса на картата.....
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Пейпал не виждат адреса на картата, нито пък знаят колко адреса имаш.......Регвал съм еврови дебитни от една сметка, към два различни адреса без проблем........принципно само банката издател знае адреса на картата.....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Joro написа:Вчера го направих и сега чакам да ми се появи транзакцията в онлайн банкирането за 1.5 евро за да видя четирицифрения код. Обаче до колко дена ще се появи, това също не е ясно. Има различни мнения в нета - от 2 часа до една седмица.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар