Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко разяснение за Пейпал и разплащане през интернет.
Collapse
X
-
dudulia написа:Алтернатива: плащане с карта, плащане с амазон и.н. стига търговеца да приема такива плащания.dudulia написа:За скапаняците.... ами да ти кажа преди малко видях,че за пореден път са ми изчезнали близо 500$ от кредитната ми карта. Всичко започна след едно плащане с карта в интернет, в реномиран сайт, който не предлага плащане с пейпал. Ако имаха тази опция,сега нямаше да се разправям с банка, да се налага смяна на карта и т.н.dudulia написа:А какво става,като купиш нещо от ибей, платиш го с банков превод, парите заминат и не получиш стоката? Имам два такива случая! При пъривят за похарчени 100 евро ми върнаха от ибей 21 евро. При вторият си бяха променили общите условия и отговорът им беше:" да бяхте платили с пейпал. Сега комбинация от 3 пръста с изпънат среден."dudulia написа:Пейпал защитава купувача и донякъде продавача.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Joro написа:А защо в акаунта на Ибей стоката ми седи още в кошницата? Значи ли това, че ако мине разплащането, ще трябва да се свържа с продавача, за да му кажа за какво става въпрос?
Коментар
-
trace написа:vital:"A това може ли да се промени, като вече е регистрирана?"По всяко време можеш.dudulia"...че за пореден път са ми изчезнали близо 500$ от кредитната ми карта."Аз затова си ползвам дебитна карта и внасям пари само когато ми е нужмо да плащам нещо.todorakiggg:Ако плащаш нещо през ПП в ибей, няма проблем да го изпратиш в друга страна.
Коментар
-
Вчера парите се върнаха в сметката. След 3 кратно говорене със служители на банката, за да се разбере какъв е проблема, се намери едно момче да ме светне, че проблема е от това, че не съм верифицирал картата. Дори и за малки суми пак трябвало верификация. Вчера го направих и сега чакам да ми се появи транзакцията в онлайн банкирането за 1.5 евро за да видя четирицифрения код. Обаче до колко дена ще се появи, това също не е ясно. Има различни мнения в нета - от 2 часа до една седмица.
Коментар
-
Аз като пазарувам цъкам под pay with paypal - pay with debit or credit card, мисля, че транзакцията пак минава през paypal без да имам акаунт там. Направи ми впечатление, че на 2 неща който си купих ми взеха 1.50 такса а една седмица по-късно си купх още 3 неща с горе долу същата стойност и не ми взеха нищо!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Сагата продължава.Днес ходих до банката и нищо - 3лв. блокирани само. Според служителката имало някакъв проблем с пейпал. Възможно ли е разликата на адресите в пейпал и в банката (т.е. на картата) да е причина и това да откажат? В банката е адреса ми по лична карта (където живеят нашите) а в пейпал съм оказал сегашния си адрес??? Това стана е.аси и сложната работа. Оня ако приемаше пари директно от кредитна карта хич нямаше да се занимавам с тея посредници...
Коментар
-
Joro написа:Сагата продължава.Днес ходих до банката и нищо - 3лв. блокирани само. Според служителката имало някакъв проблем с пейпал. Възможно ли е разликата на адресите в пейпал и в банката (т.е. на картата) да е причина и това да откажат? В банката е адреса ми по лична карта (където живеят нашите) а в пейпал съм оказал сегашния си адрес??? Това стана е.аси и сложната работа. Оня ако приемаше пари директно от кредитна карта хич нямаше да се занимавам с тея посредници...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар