Наложи ми се да платя нещо от е-бей чрез пейпал (до сега съм купувал само от деал екстрийм директно с кредитна карта и нямам проблем). Обаче при приключване на разплащането, след потвърждаване на пейпал акаунта, ми изписа че картата е забранена от издателя (каквото и да значи това) и след това в сметката ми се оказа че тези пари са запорирани, обаче в пеипал акаунта не присъства транзакция. (конкретно - стоката беше за 27 лева, имах наличност и разполагаемост 31 лв. В момента имам наличност 31, а разполагаемост - 4 лв, като не е отразено разплащане. Какво следва от тук нататък - По късно ще ми възстановят в сметката сумата или ще се появят в пейпал акаунта?? (много са ми мътни тея онлайн разплащания )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко разяснение за Пейпал и разплащане през интернет.
Collapse
X
-
Не е за големи суми, за да имаш верифнат акаунт трябва да въведеш 4 цифрения референтен код от 1.5 евровата транзакция с която уж се разбира че картата е твоя......Каква карта си регистрирал - дебитна, кредитна????Скапаняци са ПП, кофтито е че нямат алтернатива.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Не е за големи суми, за да имаш верифнат акаунт трябва да въведеш 4 цифрения референтен код от 1.5 евровата транзакция с която уж се разбира че картата е твоя......Каква карта си регистрирал - дебитна, кредитна????Скапаняци са ПП, кофтито е че нямат алтернатива.....A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Не е за големи суми, за да имаш верифнат акаунт трябва да въведеш 4 цифрения референтен код от 1.5 евровата транзакция с която уж се разбира че картата е твоя......Каква карта си регистрирал - дебитна, кредитна????Скапаняци са ПП, кофтито е че нямат алтернатива.....Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Регистрираш си картата в ПейПал.Те ти пращат 4-цифрен код, срещу който код запорират 1,5 единици от валутата, в която си избрал разплащането на акаунта (не съм много сигурен за валутата).Когато кода се появи (след около 2-3 дни) в банковото движение, трябва да го въведеш в регистрационната форма на картата в ПейПал, като потвърждение, че картата е твоя.След това можеш да се разплащаш безпроблемно с ПейПал.При теб стои блокирана сума, защото самото разплащане се отразява със закъснение - при мен сумата излиза от сметката ми 3-4 дни след като платя, а до тогава стои блокирана.След няколко дни всичко ще се нареди и при теб - блокираната сума ще напусне банковата ти сметка и ще отиде при продавача При регистрирането на картата избери опцията превалутирането на плащанията да се извършва по курса на банката, а НЕ по курса на ПейПал, защото е доста дървен и ти оскъпява стоките излишно!Успех
Коментар
-
BO написа:Що пък да са скапаняци?Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
dudulia написа:ФЕРАРИСТ написа:Не е за големи суми, за да имаш верифнат акаунт трябва да въведеш 4 цифрения референтен код от 1.5 евровата транзакция с която уж се разбира че картата е твоя......Каква карта си регистрирал - дебитна, кредитна????Скапаняци са ПП, кофтито е че нямат алтернатива.....
Коментар
-
vital:"A това може ли да се промени, като вече е регистрирана?"По всяко време можеш.dudulia"...че за пореден път са ми изчезнали близо 500$ от кредитната ми карта."Аз затова си ползвам дебитна карта и внасям пари само когато ми е нужмо да плащам нещо.todorakiggg:Ако плащаш нещо през ПП в ибей, няма проблем да го изпратиш в друга страна.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:BO написа:Що пък да са скапаняци?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар