siluro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колата ми стана медийна звезда, а ми се реве...
Collapse
X
-
От собственика на комина според мен не може да поиска нищо. Оня ще каже че колата е на тротоара а той не е място за паркиране. Поне така аз си мисля.Всеки засегнат ще търси вратичка в законите.Дъска от скелето в Габрово падна и уби млада жена и нещата там вървят към нула.Прежалвай едно хиляда лева и дано повече не се случват такива неща.
Коментар
-
коцев написа:От собственика на комина според мен не може да поиска нищо. Оня ще каже че колата е на тротоара а той не е място за паркиране. Поне така аз си мисля.Всеки засегнат ще търси вратичка в законите.Дъска от скелето в Габрово падна и уби млада жена и нещата там вървят към нула.Прежалвай едно хиляда лева и дано повече не се случват такива неща.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Явно повечето са скрити лимонки тук,жалко за машинката.Щом ей така се ритат едни хиляда лева(по съвети) ей така.Надявам се поне да си се допитал с адвокат,какво може да предприемеш и ако нямаш алтернативи тогава да се жалят тия кинти....Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp
Коментар
-
Re: Колата ми стана медийна звезда, а ми се реве...
Yavor написа:Мдам, вярно ми се реве...Едно коминче падна върху колата ми и отнесе със себе си голяма част от месечната ми заплата....Предно стъкло, капак, 2 калника и таван.Така че - внимавайте къде пракирате!А преди 2 часа направих застраховка, но ГО... Каско миналия месец щях да правя, ама го отложих и сега си ям гъза....Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
charliii написа:Явно повечето са скрити лимонки тук,жалко за машинката.Щом ей така се ритат едни хиляда лева(по съвети) ей така.Надявам се поне да си се допитал с адвокат,какво може да предприемеш и ако нямаш алтернативи тогава да се жалят тия кинти....Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
charliii написа:Явно повечето са скрити лимонки тук,жалко за машинката.Щом ей така се ритат едни хиляда лева(по съвети) ей така.Надявам се поне да си се допитал с адвокат,какво може да предприемеш и ако нямаш алтернативи тогава да се жалят тия кинти....Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:ама живота си е живот изпълнен или лишен от късмет ...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Princo написа:ама живота си е живот изпълнен или лишен от късмет ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
charliii написа:Явно повечето са скрити лимонки тук,жалко за машинката.Щом ей така се ритат едни хиляда лева(по съвети) ей така.Надявам се поне да си се допитал с адвокат,какво може да предприемеш и ако нямаш алтернативи тогава да се жалят тия кинти....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Явор Митев
-
u_bo
todorakiggg написа:Спокойно може да почнеш едно дело срещу етажната собственост, все пак си е тяхна отговорност да си поддържат комина в състояние на не разпад.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар