Днес на прибиране от В.Търново на три пъти ми се случи да се размина със дявола незанаам защо беше ама ми настръхна косата.1. на слизане от Орловци към Габрово товарен автомобил спрял на десен завой без малко да го отнеса.2.Автомобил след ляв завой кара срещу мен без да изпреварва.малко метри ме деляха от сблъсъка.3.Мангал пешеходец на слизане от Шипка върви срещу мен и не се помръдва а бях със прилична скорост след десен завой.p.s.Май по добре да си взема вертолетче за двама имаше ги на панаира в Пловдив и ще бъде по безопастно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Три челни удара в рамките на 40 минути
Collapse
X
-
Re: Три челни удара в рамките на 40 минути
Tornado написа:Днес на прибиране от В.Търново на три пъти ми се случи да се размина със дявола незанам защо беше ама ми настръхна косата.1. на слизане от Орловци към Габрово товарен автомобил спрял на десен завой без малко да го отнеса.2.Автомобил след ляв завой кара срещу мен без да изпреварва.малко метри ме деляха от сблъсъка.3.Мангал пешеходец на слизане от Шипка върви срещу мен и не се помръдва а бях със прилична скорост след десен завой.p.s.Май по добре да си взема вертолетче за двама имаше ги на панаира в Пловдив и ще бъде по безопастно.
-
Да не казвам голяма дума и да не викам дявола ама Карлово-В.Търново през хаинбоаз 1 час и 35 мин.За карането и тръпката само аз си знам.Кръвно налягане измерено веднага след спиране 195 на 110Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Да не казвам голяма дума и да не викам дявола ама Карлово-В.Търново през хаинбоаз 1 час и 35 мин.За карането и тръпката само аз си знам.Кръвно налягане измерено веднага след спиране 195 на 110
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар