Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Три челни удара в рамките на 40 минути

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Три челни удара в рамките на 40 минути

Днес на прибиране от В.Търново на три пъти ми се случи да се размина със дявола незанаам защо беше ама ми настръхна косата.1. на слизане от Орловци към Габрово товарен автомобил спрял на десен завой без малко да го отнеса.2.Автомобил след ляв завой кара срещу мен без да изпреварва.малко метри ме деляха от сблъсъка.3.Мангал пешеходец на слизане от Шипка върви срещу мен и не се помръдва а бях със прилична скорост след десен завой.p.s.Май по добре да си взема вертолетче за двама имаше ги на панаира в Пловдив и ще бъде по безопастно.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Re: Три челни удара в рамките на 40 минути

Tornado написа:
    Днес на прибиране от В.Търново на три пъти ми се случи да се размина със дявола незанам защо беше ама ми настръхна косата.1. на слизане от Орловци към Габрово товарен автомобил спрял на десен завой без малко да го отнеса.2.Автомобил след ляв завой кара срещу мен без да изпреварва.малко метри ме деляха от сблъсъка.3.Мангал пешеходец на слизане от Шипка върви срещу мен и не се помръдва а бях със прилична скорост след десен завой.p.s.Май по добре да си взема вертолетче за двама имаше ги на панаира в Пловдив и ще бъде по безопастно.
    Виждам, че все след завои се ти се случват тия неща. Преди време бях писал точно за три подобни на твоите случай по пътя Русе-София. След завои взеда става много опасно. Никой не се съобазява къде спира и как изпреварва. Колегата tomazo ме обвини в шашканлък и много искаше да го повозя, че било екшън с мен. Явно сега ще иска и ти да го караш на някъде

Коментар

Да не казвам голяма дума и да не викам дявола ама Карлово-В.Търново през хаинбоаз 1 час и 35 мин.За карането и тръпката само аз си знам.Кръвно налягане измерено веднага след спиране 195 на 110
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
        Да не казвам голяма дума и да не викам дявола ама Карлово-В.Търново през хаинбоаз 1 час и 35 мин.За карането и тръпката само аз си знам.Кръвно налягане измерено веднага след спиране 195 на 110
        Добре си значи. Ще те пращаме във Ферари да заместиш Шумахер.Те иначе Хаинбоаза сега го оправиха. Аз преди често пътувах през него, но скоро (след ремонта) не съм минавал.

Коментар

Аз какво да кажа, като след като перфектно си завивах на игрището и взимах завоя с ключалките напред изведнъж незнайно как задната гума зацепи и се преобърнахме ? Горкия вартбург ... Добре, че е без номера ...

Коментар

Working...
          X