Ето го и звяра около 200 кг.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голям звяр какво мислите
Collapse
X
-
sachma написа:Мдам, а ако вземе животното да ги утрепе докато се защитава...тогава ще стане голяма трагедия,нали?фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Стига де, пак напрежение.. и аз съм голям любител на животните и ако някой беше показал снимка на застреляна дива котка... "WOOD CAT", бих го острелял лично, но все-пак! Нека да си уважаваме хобитата..! Рибарите да не са по-благородни, или уловената риба да има по-лесна смърт.Въпрос на виждане, но, все - пак дивите котки не ги закачайте!пп.Живял съм с африкански сервал до 14 годишна възраст!ПП1.. остреляното животно е гад! Заслугите са му е неимоверни щети на фермерите, особено тези отглеждащи картофи и др.култури! От това спасение няма... и е много вкусно!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Стига де, пак напрежение.. и аз съм голям любител на животните и ако някой беше показал снимка на застреляна дива котка... "WOOD CAT",.Въпрос на виждане, но, все - пак дивите котки не ги закачайте!Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник
Коментар
-
Nino написа:ПП1.. остреляното животно е гад! Заслугите са му е неимоверни щети на фермерите, особено тези отглеждащи картофи и др.култури!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:Глупости ,това по учебниците по пиродознание от време оно сигурно !! те тия прасета почти ги няма вече заради такива герои ! Да си стрелят по капачки бе или това е за преживяване Познавам достатъчно ловци (на които не им стиска да са убийци ) и смея да твърдя ,че всички са пълни шушумиги ,комплексари и под чехълSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Мале как се изказвате все едно не ядете месо Набивате яко пържоли, филета, пастърми, луканки и т.н. ама си траете :D :D Да не мислите, че растат на корен тия деликатеси Да не мислите и че в свинефермата ги убиват по хуманен начин Аз поне съм виждал и е 1000 пъти по-гадно от тази снимка Блъскат ги с чук по главата и докато са зашеметени леко ги клъцват ... нали се сещате когато някое от тях дойде в свяст през това време каква картинка се оформя Браво на авджиите Добър улов Махни кръвта следващият път, че колегите сигурно са припадналиhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
tomazo написа:... те тия прасета почти ги няма вече заради такива герои ! Да си стрелят по капачки бе или това е за преживяване Познавам достатъчно ловци (на които не им стиска да са убийци ) и смея да твърдя ,че всички са пълни шушумиги ,комплексари и под чехълVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Dodo 155 написа:Мале как се изказвате все едно не ядете месо Набивате яко пържоли, филета, пастърми, луканки и т.н. ама си траете :D :D Да не мислите, че растат на корен тия деликатеси Да не мислите и че в -цензурирано- ги убиват по хуманен начин Аз поне съм виждал и е 1000 пъти по-гадно от тази снимка Блъскат ги с чук по главата и докато са зашеметени леко ги клъцват ... нали се сещате когато някое от тях дойде в свяст през това време каква картинка се оформя Браво на авджиите Добър улов Махни кръвта следващият път, че колегите сигурно са припадналиFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар