Humppa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде ново возило...
Collapse
X
-
Стига с това изневеряване! С BMW не е изневяра. То напълно съответства на духа и традициите на италианските марки, и според мен всеки собственик на италианска кола може да има BMW без това да се брои грях! Виж, ако беше някой от пенсионерските Мерцедес или Ауди, тогава щеше заслужава порицание пред строя :Dp.s. Не знам дали е случайно, но моите топ 3 марки коли се произвеждат в страните членки на Оста - FIAT, BMW и Honda
Коментар
-
Явор Митев
Дидоооо....спамер такъв. Кога ги навъртя 11 000 мнения ве..хахаха!!!В София съм, тъкмо влизам. 9.3 среден от Варна до тук. Хемус Шумен 140 на автопилот, до Търново 100-110 обаче след това като ме запраска един дъжд......и с това задно предаване и все още несвикнал, движих малко като учебна кола. Иначе пътя не го усетих. С мойте изродщини Варна - София - Бургас - Варна, точно това е колата за мен.Кофти чистачки в автоматичен режим - мяткат се без никаква логика. На Круза са по-добри. На вода се държи страхотно. На Хемус към София лампата за стабилизацията премигваше стабилно, но почти не усещах поднасяния.Кик дауна е нещо страхотно.....святкам тировете за секунди. Обаче ако утре наистина има сняг, не мърдам от тук......признавам че ме е шубе! Още не съм готов. Последното със задно беше на баща ми жигулата миналия век
Коментар
-
Явор Митев написа:Дидоооо....спамер такъв. Кога ги навъртя 11 000 мнения ве..хахаха!!!В София съм, тъкмо влизам. 9.3 среден от Варна до тук. Хемус Шумен 140 на автопилот, до Търново 100-110 обаче след това като ме запраска един дъжд......и с това задно предаване и все още несвикнал, движих малко като учебна кола. Иначе пътя не го усетих. С мойте изродщини Варна - София - Бургас - Варна, точно това е колата за мен.Кофти чистачки в автоматичен режим - мяткат се без никаква логика. На Круза са по-добри. На вода се държи страхотно. На Хемус към София лампата за стабилизацията премигваше стабилно, но почти не усещах поднасяния.Кик дауна е нещо страхотно.....святкам тировете за секунди. Обаче ако утре наистина има сняг, не мърдам от тук......признавам че ме е шубе! Още не съм готов. Последното със задно беше на баща ми жигулата миналия векF31 BMW 320d
Коментар
-
tyson написа:По талон колко са и кг? Чисто любопитствоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:tyson написа:По талон колко са и кг? Чисто любопитствоA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Immortal написа:Набореееее, честито!!!!Иначе аз не съм като вас, двамата адаши - изневерител. Следващата ми кола от сега се знае каква ще е.Дай боже по-скоро!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар