Е да се похваля все пак.......голяма изневяра и пълен завой, но.....надявам се да не ми се карате много. Освен това май отдавна кривнах от пътя, така че дет се вика, свикнали сте ми.И така...возилото е уникално. Пълна лудница. Няма какво да кажа, освен че никога не съм предполагал, че някога ще карам такава кола. 333 коня, 4000 кубика. Голям змей. Взех я от близък приятел, маняк на БМВ който я поддържаше както се казва пред очите ми. Имам му доверие и общо взето това натежа. Иначе такова чудо трудно бих взел, ако не съм сигурен в него.Козметичен проблем отзад долу в ляво и тропане в предно дясно колело.....туй то.Ето снимки:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде ново возило...
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Надявам се "приятелят" да не е бившият кмет на Варна. Шега, разбира се, изпълнена с човешката доза завист от всички честитили дотук, включая и себе си ....Но, както е казал Балзак - "Завистта развърва езиците, възхищението ги сковава."А кой не би се сковал пред възхищението си от такъв автомобил...Със здраве да си го караш!
Коментар
-
ееее не уникално е честито да ти е да си го караш с КЕФ милион безавариини километриШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Майчице мила! Мечтаната ми кола Благородно завиждам! Много безаварийни ти желая! И споделяй впечатления.Честито!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар