Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От къде мога да си взема CD/Mp3?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От къде мога да си взема CD/Mp3?

Колкото и да не ми се иска да си махам оригиналното радио, вече ми писна с този умрел звук дето вади. От къде мога да си намеря СД/Mp3 плеъри. Да са такива да слагаш флашка у тях. По принцип ще гледам някакви евтини. Да ви питам, ако си взема 4х25, ще свири ли добре СД-то? Знам, че радиото се води 4х25. Или да стрелят да е над 30w?
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Можеш да помислиш и за вграждане на ФМ Трансмитер на мястото на касетката.
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

С 25 W стъпала отдавна няма. Може да се намери ІІ-ра употреба на някой битак, но едва ли ще има USB вход. Ако имаш път към Видин се обади предварително, за да проверя при един приятел, който предлага ІІ-ра употреба и да видя какво има при него, марка, модел и пари които иска.
      Няма начин да няма начин!

Коментар

Евтините с вход за флашка или карта-памет повечето нямат вход за CD имай го в предвид.В Техномаркет сега гледам в сайта им,че има НЕО-та за по 40-60лв. с 2г. гаранция.Според мен е по-добре цял плеър отколкото трансмитер.
        EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
        Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=98732
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
          X