Здравейте колеги!Наскоро станах собственик на Фиат Палио и реших да се регестрирам при вас.До сега бях във Фолксваген клуба с Пасат комби,но го продадох и взех тази симпатична въшчица-1.2двигател;65кс;3 врати,Бразилско производство Ако при вас има някой с подобна кола,ще се радвам да споделим мнения и съвети.Първото ми впечетление е,че е много рядък модел за България,и почти няма никаква информация за тях.Редактирал съм малко заглавието.За Палио има не малко инфо - ползвай търсачката.В общи линии същото е като Пунто.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов член на форума с Фиат Палио
Collapse
X
-
slonikon написа:Добре дошъл! Палиото е много надеждна кола и аз много му се чудих навремето. п.с. Благодаря на модераторите за редактираното заглавие, че предишното само пораждаше напразни надежди!
Коментар
-
Има има, даже си имате тема където се броите, ама сега не ми се търси да ти я покажа. Честито за придобивката, много километри без проблеми и попътен вятър.Сори за откровението ама Винаги като съм виждал палио Комби и съм си мислел че са им останали части от Пунто и Марея Комби и са ги сглобили пък каквото излезе. - Шегувам се.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Има има, даже си имате тема където се броите, ама сега не ми се търси да ти я покажа. Честито за придобивката, много километри без проблеми и попътен вятър.Сори за откровението ама Винаги като съм виждал палио Комби и съм си мислел че са им останали части от Пунто и Марея Комби и са ги сглобили пък каквото излезе. - Шегувам се.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар