Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нов член на форума с Фиат Палио

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нов член на форума с Фиат Палио

Здравейте колеги!Наскоро станах собственик на Фиат Палио и реших да се регестрирам при вас.До сега бях във Фолксваген клуба с Пасат комби,но го продадох и взех тази симпатична въшчица-1.2двигател;65кс;3 врати,Бразилско производство Ако при вас има някой с подобна кола,ще се радвам да споделим мнения и съвети.Първото ми впечетление е,че е много рядък модел за България,и почти няма никаква информация за тях.Редактирал съм малко заглавието.За Палио има не малко инфо - ползвай търсачката.В общи линии същото е като Пунто.

Много двусмислено заглавие на темата! :D
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Честито! Само безаварийни!
      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Добре дошъл! Палиото е много надеждна кола и аз много му се чудих навремето. п.с. Благодаря на модераторите за редактираното заглавие, че предишното само пораждаше напразни надежди!
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
          Добре дошъл! Палиото е много надеждна кола и аз много му се чудих навремето. п.с. Благодаря на модераторите за редактираното заглавие, че предишното само пораждаше напразни надежди!
          Извинявам се за подвеждащото заглавие Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 При вас явно няма отделни подфоруми за всеки модел,но ще се ориентирам.Има ли колега с такава кола.

Коментар

Има има, даже си имате тема където се броите, ама сега не ми се търси да ти я покажа. Честито за придобивката, много километри без проблеми и попътен вятър.Сори за откровението ама Винаги като съм виждал палио Комби и съм си мислел че са им останали части от Пунто и Марея Комби и са ги сглобили пък каквото излезе. - Шегувам се.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
              Има има, даже си имате тема където се броите, ама сега не ми се търси да ти я покажа. Честито за придобивката, много километри без проблеми и попътен вятър.Сори за откровението ама Винаги като съм виждал палио Комби и съм си мислел че са им останали части от Пунто и Марея Комби и са ги сглобили пък каквото излезе. - Шегувам се.
              Моето не е комби,а хечбек.Не харесвам вече комбита.До сега все комби карах,но открих,че нямам полза и смисъл от него.Малката буболечка ме кефи много,особинно задницата

Коментар

Честито! Качи някоя снимка,сподели какви екстри има и какъв разход ти дава тази симпатична кола
                EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Working...
                X