Някой ползвал ли е или да знае от къде в София може да се закупи такъв шлаух ли е , не знам точно как се нарича.Не знам даже как да го потърся на български.http://bg.farnell.com/te-connectivit...8305Искам да го видя какъв размер ще ми трябва точно , и как ще стои като се сложи.Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шлаух за кабели - Cable sleeving
Collapse
X
-
В магазините за кабели ги има, сервизите който ремонтират електроуреди, имащи открити нагреватели също ги ползват, в големите вериги не може да ги няма. Последно миналото лято купувах термо шлаух от един магазин, намиращ се в първата пресечка на Козлудуй след Мария Луиза в посока сточна гара, имаше един промаркет и е точно срещу него.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
шлаух
На ул Братя Миладинови 57електроматериали РАИТ близо пазараСлед ул трябва да има точка.Електроматериали може би РАЙТ и това близо пазара не е довършено както трябва.Ако толкова нямаш време да завършваш изреченията и да ги оформяш граматически правилно по-добре не пиши в темите.Следващото подобно изказване ще донесе предупреждение."Модераторски екип на fiat-bg.org"
Коментар
-
mr. Nikoi написа:Здравей колега, Това не е термо шлаух, а е една такава оплетка. Има подобни спирали за подреждане на кабелите.Поздрави.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Ами термошлауха като се свие и целият сноп става по твърд, не толкова гъвкав и много неприятен за работа. Иначе трябва да пуснеш много голям шлаух и хлопат нещата вътре и стои като присадена работа.А това в едно такова пружиниращо все едно , доста гъвкаво и лесно за работа. В комбинация със силиконови проводници се надявам да стане прилична комбинация.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
Термошлауха който аз купувах не се сввиаше и беше по скоро текстилен, ползвах го за ремонт на готварска печка.В комбинация със силиконови кабели стана перфектно. Можеби бъркаш термосвиваем шлаух с термоизолиращ такъвКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Има един черен термошлаух свиваем,след нагряване се свива и прилепва плътно по кабелите и е много гъвкав! Ползвам го в сервиза и понеже кабелите трябва да се наместват по каналите на ръкохватките на машините и позволява самия шлаух да го огъваш и да го притискаш дори,без да му се нарушава структурата(зависи колко и с какво го нагряваш за да се свиеи и да уплътни)
Коментар
-
кола
Това от картинката е за коли и за скъпи инсталации точно такъв няма да намериш подобен по може има и такава за колиhttp://www.aval-bg.com/car-audio/aud...ten-shlauh-d20
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар