Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли смисъл да се явя на Телк ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз работя като охрана и заплатата която взимам е доста над средното за този вид дейност,обаче за да се сертифицирам като охранител минах през обучение и медицински иследвания т.е този телк ще е в разрез със сертификата ми това нещо ме притеснява, да не стане така че като отида да ми попълнят документите за телк шефа да ми ги даде и да ми каже "и ето там е вратата успех в живота". Принципно работата си ми харесва ...поне за момента.
    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
    .

Коментар

Да така вече поставен въпроса трябва доста да се обмисли.Трябва също да си прецениш как работата ще се отрази на здравето ти,защото го има и този момент.Аз направих тая глупост да се правя на работохолик и си платих малко скъпичко/даже грешката я направих 2-3 пъти/.
      Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
      Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

cs_aleksandar написа:
        Аз работя като охрана и заплатата която взимам е доста над средното за този вид дейност,обаче за да се сертифицирам като охранител минах през обучение и медицински иследвания т.е този телк ще е в разрез със сертификата ми това нещо ме притеснява, да не стане така че като отида да ми попълнят документите за телк шефа да ми ги даде и да ми каже "и ето там е вратата успех в живота". Принципно работата си ми харесва ...поне за момента.
        Що не ходиш да говориш със шефа си, той съшо може да извлече преференции от цялата работа, примерно държавата да поеме осигурителните ти вноски и част от възнаграждението и. Нали си вършиш работата като хората и не му бъркаш бизнеса.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Прав е Банков, пък и ако са те осигурявали на реалната заплата може само да "спечелиш " с пенсията, защото за твоите 22 год. стажа ти е малък, а осигурителния доход голям.Преди време ми се наложи да се явявам на ТЕЛК, защото работодателя ми обжалва представен от мен болничен лист, явих се и пред НЕЛК, защото не бях съгласна с решението на ТЕЛК- решиха в моя полза Не е чак толкова сложно- просто си вземи едно бурканче с глог, валерян и мента. :D

Коментар

Нещата се изясниха днес.Ще ходя на телк но ще е по напред във времето. Днес говорих с шефа на 4 очи и каза че за него проблем няма,обаче длъжностната ми характеристика ще е 100% в разрез с телка,и от трудова безопасност ще го принудят или да ме премести на някои седящ обект и да взимам 270 лв заплата като някой пенсионер (мен не ме устроива) или да ме освободи от длъжност (пак не ме устроива) така че телкът ще се забрави поне докато не си намеря друга работа.Благодаря на всички за съветите доста ценни са за мен.
            Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
            И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
            .

Коментар

Working...
            X