Ирка, знам че давам вид на безотговорно диване, но последните 2 години нещата се попромениха или поне вижданията, разбиранията ми и т.н.Има доста неща, с които трябва да се съобразяваме. Освен обществото другото, което най-много ме възпира е примерът, който ще дам на децата си - не върви да им забранявам ако съм цялата нашарена. Не, че бих им забранила, но все си мисля, че е по-добре леко късничко да ги направиш ( демек да е сигурно, че ги искаш и са премислени ), ма те днешните на 15-16 .... пак разводних темата ... хахахаха
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Татуировки
Collapse
X
-
jenshen73 написа:Имаше преди време една карикатура тип комикс, на нея беше татуист с клиентка, която казва "Искам да ми изпишете на японски "Вечна любов"", а татуиста на следващата си мисли "Пиша аз кво да е, кой ще го чете японския не ми пука"... Та общо взето това ми е мнението за йероглифните татуси. Особено тия на иврит... Все едно да си харесам два йероглифа на японски, да ги татуирам и изведнъж да се окаже, че значат "Аз съм отявлен идиот"... Някак си ...?Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
style34 написа:Аз мога ли да попитам защо като някой си татуира нещо на китайски, иврит, японски или друг странен език и не казва какво пише???Ако е написано на български или на английски нали всеки разбира какво пише? Каква е идеята да е някаква супер тайна и какъв е проблемът да се сподели?Чувал съм и други крайно абсурдни тъпотии от сорта, че можело да се казва само на трима човека... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Сега ще пусна и обещаните снимки на моите татуйровки.Каквото е мнението на повечето татуирани,че без 1 може,но само с 1 не,такова е мнението и на приятелката ми,направи си една в средата на февруари и в началото на март не издържа и като отидох аз за третата тя си направи втора.Нейните са надписи от вътрешната страна на двата бицепса,едната е на английски,другата на италиански,ще пусна и нейните снимки,че доста ми хареса как стои.Понеже не се разбира много коя на кого е,първите три са моите.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Еее, вашите са много модерни... Моите са едни "ваденки", ама няма какви да са, щото съм ги правил в 7ми - 8ми клас Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Като направя снимки ще кача... не на всички де Yellow_Flash_Colorz_PDT_37M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
msotiroff написа:Еее, вашите са много модерни... Моите са едни "ваденки", ама няма какви да са, щото съм ги правил в 7ми - 8ми клас Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Като направя снимки ще кача... не на всички де Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Мистика и загадачност... глупости на търкалета... не бих си написал нищо, което сам не мога да прочета. На десния бицепс от вътрешната страна имам написано "It’s better to burn out than to fade away" Kurt Donald CobainНа левия бицепс, пак отвътре миналия месец ми нарисуваха това/ Татуирам се при Тони (Художника) в Плевен. Розата ми я прави той. Надписа - Румен, другото момче, което работи при Тони. И двамата работят много чисто и внимателно! Препоръчвам ги
Коментар
-
-
krasio_79bs написа:Много сте несериозни към марката! http://359fun.com/pictures/2835-tatu...olcvagen.html#Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Lane Staley написа:style34 написа:Аз мога ли да попитам защо като някой си татуира нещо на китайски, иврит, японски или друг странен език и не казва какво пише???Ако е написано на български или на английски нали всеки разбира какво пише? Каква е идеята да е някаква супер тайна и какъв е проблемът да се сподели?Чувал съм и други крайно абсурдни тъпотии от сорта, че можело да се казва само на трима човека... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Коментар
-
Оги, ся се сетих за един твой адаш от Бургас. И оная култовата татуировка с Тука бяха Генади и брат му
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар