Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Татуировки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Показвам само номер 1 и номер 3. Номер 2 е на ребрата и не ми се иска да я пускам.
    Прикачени файлове
    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Кажи, че не е твоя, а е на една приятелка. Тук DIVAKA ли пише, че нещо не мога да го фокусирам? Или май е DIVNA, по-скоро...

Коментар

ogi28b написа:
        Ето една идея за готина татуировка:糖醋汁雞,竹筒飯和清蒸蔬菜
        Я преведи какво пише че спах в часовете по китайски. пп С тая тема ми върнахте една муха в главата, ама да видим дали ще мим стигне куража.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ДИВНА е, ама не идва от певицатааааааааа

Коментар

"Пиле в сладко-кисел сос и ориз с бамбук и задушени зеленчуци". Не е важно какво пише, а да изглежда добре.

Коментар

Ся викам да пообесня малко Страшно много ми допада идеята за татуирането, харесвам и болката ( колкото и мазохистично да звучи ) - за мен болката пречиства и извисява. Харесвам най-вече смисъла, който аз самата влагам. И не на последно място харесвам как стои на кожата и на даденото място от тялото

Коментар

mims написа:
                ДИВНА е, ама не идва от певицатааааааааа
                Аз тогава ш’ си татуирам Сашка Васева, ама това ще идва от певицатаааааа И без това в един от многото форуми имам такъв ник.
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Mims, много па ти дреме как хората гледат на това! Напротив, татуировките доста навлязоха от няколко години насам.Абе, навлязоха ама не колкото в Америка например. Там масова мацките си ходят с татуирани ръце т.н. ръкави, по които всъщност аз съм луда. Ама се замислям, че живея в общество и искам не искам то ми налага някакви норми на поведение, които аз трябва да спазвам, за да се чувствам част от него.

Коментар

ogi28b написа:
                    Ето една идея за готина татуировка:糖醋汁雞,竹筒飯和清蒸蔬菜
                    Муахаха, а в превод: Сладко-кисел сос пиле, бамбук ориз и задушени зеленчуци.Аз обмислям една идея за лъв на левия и овен на десния прасец (главите само), но нещо нито успявам да нямеря това, което е в главата ми, нито мога да го нарисувам, щото по рисуване имам 3 с клизма за единицата над 2...
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

mims написа:
                      Mims, много па ти дреме как хората гледат на това! Напротив, татуировките доста навлязоха от няколко години насам.Абе, навлязоха ама не колкото в Америка например. Там масова мацките си ходят с татуирани ръце т.н. ръкави, по които всъщност аз съм луда. Ама се замислям, че живея в общество и искам не искам то ми налага някакви норми на поведение, които аз трябва да спазвам, за да се чувствам част от него.
                      Давай смело,аз вече го започнах единия ръкав.Добре че имам добри роднини та не ми вземат пари,той прави ремонт и аз му правя тръбите във банята той ще направи един ръкав за другия ще видим какво ще трампим. От там следва нещо на гърба,лицето на щерка ми над сърцето и това ще да е.
                      Прикачени файлове

Коментар

Яко яко мимс - какво значи надписа до врата ти?
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                          Яко яко мимс - какво значи надписа до врата ти?
                          ogi28b написа:
                          "Пиле в сладко-кисел сос и ориз с бамбук и задушени зеленчуци". Не е важно какво пише, а да изглежда добре.
                          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Надписа ми на рамото ми са думи на Махатма Ганди, но не ми се ще да разкривам Като една видна фолк певица ще се усмихна глуповато и ще кажа, че ще го запазя за себе си Във фейса съм харесала няколко странички и има толкова уникалнииии, малееее хора едвам се удържам

Коментар

mims написа:
                              Във фейса съм харесала няколко странички и има толкова уникалнииии, малееее хора едвам се удържам
                              Давай да ги видиме и ние тия странички... може и ние да си харесаме нещо

--------------------

Коментар

Поизрязох и номер 2, защото ми е най-любима Тази гласи: The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams !
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X