Показвам само номер 1 и номер 3. Номер 2 е на ребрата и не ми се иска да я пускам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Татуировки
Collapse
X
-
ogi28b написа:Ето една идея за готина татуировка:糖醋汁雞,竹筒飯和清蒸蔬菜Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ся викам да пообесня малкоСтрашно много ми допада идеята за татуирането, харесвам и болката ( колкото и мазохистично да звучи ) - за мен болката пречиства и извисява. Харесвам най-вече смисъла, който аз самата влагам. И не на последно място харесвам как стои на кожата и на даденото място от тялото
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Mims, много па ти дреме как хората гледат на това! Напротив, татуировките доста навлязоха от няколко години насам.Абе, навлязоха ама не колкото в Америка например. Там масова мацките си ходят с татуирани ръце т.н. ръкави, по които всъщност аз съм луда. Ама се замислям, че живея в общество и искам не искам то ми налага някакви норми на поведение, които аз трябва да спазвам, за да се чувствам част от него.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
Коментар
-
ogi28b написа:Ето една идея за готина татуировка:糖醋汁雞,竹筒飯和清蒸蔬菜Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
mims написа:Mims, много па ти дреме как хората гледат на това! Напротив, татуировките доста навлязоха от няколко години насам.Абе, навлязоха ама не колкото в Америка например. Там масова мацките си ходят с татуирани ръце т.н. ръкави, по които всъщност аз съм луда. Ама се замислям, че живея в общество и искам не искам то ми налага някакви норми на поведение, които аз трябва да спазвам, за да се чувствам част от него.От там следва нещо на гърба,лицето на щерка ми над сърцето и това ще да е.
Коментар
-
Надписа ми на рамото ми са думи на Махатма Ганди, но не ми се ще да разкривамКато една видна фолк певица ще се усмихна глуповато и ще кажа, че ще го запазя за себе си
Във фейса съм харесала няколко странички и има толкова уникалнииии, малееее хора едвам се удържам
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар