Показвам само номер 1 и номер 3. Номер 2 е на ребрата и не ми се иска да я пускам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Татуировки
Collapse
X
-
ogi28b написа:Ето една идея за готина татуировка:糖醋汁雞,竹筒飯和清蒸蔬菜Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ся викам да пообесня малко Страшно много ми допада идеята за татуирането, харесвам и болката ( колкото и мазохистично да звучи ) - за мен болката пречиства и извисява. Харесвам най-вече смисъла, който аз самата влагам. И не на последно място харесвам как стои на кожата и на даденото място от тялотоPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Mims, много па ти дреме как хората гледат на това! Напротив, татуировките доста навлязоха от няколко години насам.Абе, навлязоха ама не колкото в Америка например. Там масова мацките си ходят с татуирани ръце т.н. ръкави, по които всъщност аз съм луда. Ама се замислям, че живея в общество и искам не искам то ми налага някакви норми на поведение, които аз трябва да спазвам, за да се чувствам част от него.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
Коментар
-
ogi28b написа:Ето една идея за готина татуировка:糖醋汁雞,竹筒飯和清蒸蔬菜Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
mims написа:Mims, много па ти дреме как хората гледат на това! Напротив, татуировките доста навлязоха от няколко години насам.Абе, навлязоха ама не колкото в Америка например. Там масова мацките си ходят с татуирани ръце т.н. ръкави, по които всъщност аз съм луда. Ама се замислям, че живея в общество и искам не искам то ми налага някакви норми на поведение, които аз трябва да спазвам, за да се чувствам част от него.
Коментар
-
Надписа ми на рамото ми са думи на Махатма Ганди, но не ми се ще да разкривам Като една видна фолк певица ще се усмихна глуповато и ще кажа, че ще го запазя за себе си Във фейса съм харесала няколко странички и има толкова уникалнииии, малееее хора едвам се удържамPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар