когато този тип часовници загубят сигнал, работят като обикновени и от там се получава грешката. когато се появи сигнала си се сверяват и така нататък.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой има ли часовник с РАДИО СИНХРОН ?
Collapse
X
-
dudulia написа:Малко спам,ама какво значение има дали часовника ти има отклонение от няколко секунди спрямо еди какво си? Не е ли по-важно да не избързва или изостава много?
Коментар
-
ogi28b написа:dudulia написа:Малко спам,ама какво значение има дали часовника ти има отклонение от няколко секунди спрямо еди какво си? Не е ли по-важно да не избързва или изостава много?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
ogi28b написа:Понеже си ме цитирал, все едно казваш на мен, а аз нямам такъв часовник. Моят е кварцов с бактерия. Титаниев, да се пофала. Вероятно мнението ти е насочено към колегата u_bo, автор на темата и собственик на модела с +/- 42 секунди разлика.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
u_bo
Проблема намерен - изобщо не е успявало да се синхронизира.42 сек е било при първоначалното пускане - ръчно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар