Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компа "сгъна"

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Компа "сгъна"

    Както гледах един клип, компютъра замръзна на стопкадър. Рестартирах го и ...ядец. Издава много странен звук от биоса - като двутонална сирена. Прилагам го в атача. Съжелявам само че е във формат директно от телефона, ама сега от лаптопа пиша и нямам конвертори качени. Интересното е, че като изкарам паметта, започва да пищи нормално за липса на такава, като обаче на заден фон се чува все още въпросното двутонално пищене. Дъното е асус p4p800. Интересно ми е какво означава това пищене, защото до сега не съм чувал такова. И другото - като му включа захранващия кабел и тръгва сам - без да има нужда да се натиска копчето за вкл.
    Прикачени файлове
    https://www.cialispascherfr24.com/

    #2
    Отвори го и виж перката на процесора дали се върти.То тя може и да се върти, но да е задръстен радиатора и .... абе на прегравяне звучи това.Хубавото е , че за разлика от колите, прегряването не води до отваряне на двигателя
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

    Коментар


      #3
      Не е, всичко си е нормално, беше работил след включването не повече от 3 мин. Сега ме подсети да сменя процесора да видя какво ще стане, имам резервен.
      https://www.cialispascherfr24.com/

      Коментар


        #4
        Не можах да разбера какво стана - сложих друг процесор - спря да пищи така, но не палеше. Изкарах рама - почна да пищи за липса на рам. Сложих я пак - запали Турих и стария процесор, че беше малко по добър и всичко е о.к. Странна работа. Някой краче от процесора ли не правеше добър контакт????
        https://www.cialispascherfr24.com/

        Коментар


          #5
          По-скоро отлепен цокъл на процесора. Като си го поръчкал е дало контакт, но е временно. Имам поне 10 дъна Р4Р800 нещо си с такъв дефект. Много се огъват тези дъна от охладителя на процесора.
          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

          Коментар


            #6
            Възможно е и това. Ще се чуе
            https://www.cialispascherfr24.com/

            Коментар

            Working...
            X