jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за батерия на лаптоп
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
BO написа:...И в крайна сметка като потребители всичко зависи от изработката.Има лаптопи, които се ползват супер брутално и след 4 години батерията им държи като на чисто нов, а има такива, които се грижиш като очите си и след 2 години държи по 5 минути.За това е много по-важно кой модел лаптоп ще си вземеш, от колкото грижата за самата батерия.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:BO написа:...И в крайна сметка като потребители всичко зависи от изработката.Има лаптопи, които се ползват супер брутално и след 4 години батерията им държи като на чисто нов, а има такива, които се грижиш като очите си и след 2 години държи по 5 минути.За това е много по-важно кой модел лаптоп ще си вземеш, от колкото грижата за самата батерия.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ако ползваш HP на док станция не е като да го ползваш на кабел. Тествано в реални условия.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:Ако ползваш HP на док станция не е като да го ползваш на кабел. Тествано в реални условия.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
BO написа:jenshen73 написа:Ако ползваш HP на док станция не е като да го ползваш на кабел. Тествано в реални условия.Steliyan's Life!
Коментар
-
Ех, ма вии двамата кат се захапете ми иде да ви ритна. Истината е - купуваш ли лаптоп и можеш да разчиташ на батерията докато е в гаранция, после - колкото - толкова. Две години е ОК,после, шит майна...Независимо как го ползваш. Наблюденията ми се базират на 7-8 лаптопа, които поддържам на близките ми. Марките - Асус, Асер, НР, Тошиба, Сони... Се тая...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
rebel написа:Колеги поръчах си батерията и продавача ми даде и tracking number! В ebay като цъкна на него ми дава само информация, че куриерите са APC и нищо отдолу - не ми е ясно как мога да проверя с този код до къде е стигнала пратката?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Рядко занимавам форума с теми, без да проверя преди това как стават нещата и дали не мога сам да се оправя! Разбира се проверих в БГ Пощи - не става, проверих в сайтове за шипмент тракинг - нищо, проверих в сайта на UPS и USPS, понеже пратката е "Standart INT. shipping" - и там нищо! В ebay като кликна на номера който ми е даден от продавача ми казва, че доставчика е APC и нищо повече, в сайта на тези ми казва, че няма информация за този #! Даже го написах в гугъл и пак нищо не стана....Преди около час изпратих запитване на търговеца - ще го видим и той какво ще каже!До колегата с рециклирането - до колкото прочетох - не е много оферта да си рециклираш батерията, защото не издържат още дълго, а цената излиза горе долу колкото нова китайска! Тази която си я поръчах дотук ми излезе 18.22 долара и 6.99 долара доставка! Ще видим като дойде на митница дали ще ми вземат нещо, ако изобщо дойде де :DPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Ти ако чакаш трекинга веднага да светне - си в заблуда. При мен - светват най-рано седмица след като съм го получил.Steliyan's Life!
Коментар
-
Пробвай на китайските пощи дали няма да излезе: http://intmail.183.com.cn/itemtrace_en.jspДосега трябваше да се е появила. В Бг пощи ще се появи, като дойде в Бг. Ето и няколко универсални сайта за проследяванеhttp://www.track-trace.com/post http://www.17track.net/браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
rebel написа:Изпратена е на 22ри март - това брои ли се за "веднага" или е достатъчно време тракинга да "светне"?Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар