Абе някой зайгравал ли се е с USB WEB камери , итересуваме дължина на кабела над 10 М ... (при тестове работи но зависи какво се закача ,закачал сам флашка и джоистик , при закачане на УСБ WIFI става тука има тука нема ) ясно че спира да работи понеже захранването е 5v 500 mA въпроса е ако подам външно захранване 5v 1000 mA ? Дали ще работи? Мисля да се заиграя и ако работи да подменя диодите на WEB-a с инфрачервени и да си осигоруря евтино видео наблюдение с нощно виждане (попаднах на поне 3 фрее софтуера с moution deteckt ) Не е кой зна е какво а и ми трябва за блиско 5 метра Най много да излезе към 50 лева ако взема и USB хъб
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дължина на кабел за USB Web-камера?
Collapse
X
-
Re: кола
Fiat_Punto11 написа:Абе някой зайгравал ли се е с USB WEB камери , итересуваме дължина на кабела над 10 М ... (при тестове работи но зависи какво се закача ,закачал сам флашка и джоистик , при закачане на УСБ WIFI става тука има тука нема ) ясно че спира да работи понеже захранването е 5v 500 mA въпроса е ако подам външно захранване 5v 1000 mA ? Дали ще работи? Мисля да се заиграя и ако работи да подменя диодите на WEB-a с инфрачервени и да си осигоруря евтино видео наблюдение с нощно виждане (попаднах на поне 3 фрее софтуера с moution deteckt ) Не е кой зна е какво а и ми трябва за блиско 5 метра Най много да излезе към 50 лева ако взема и USB хъбSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Имам закачена на 27м. Но кабела е ftp и на сдвоени чифтове. Подсветка не съм слагал че ме домързя да сменя диодите с IR. Но не всяка камера тръгва. От 4 модела камери само една тръгна. Дори се наложи да резна нейния на минимум. И дългия кабел внася шумове в картината. Ама все пак се види и плаши да чукна на дърво апашите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар