Колеги, от 1 час ровя къде ли не по драйвера и по настройките, изчетох всичките ръководства, но така и не мога да намеря възможността за ръчно въвеждане на адрес на SCX-3405W. Има ли въобще тоя принтер малоумен такава възможност? Не ми е проблем да си работи и така, но ме притеснява, че ако по някаква причина рутерът се рестартира - ще раздаде различни адреси на устройствата и да не се окаже, че принтерът е недостъпен, щото драйверът си го знае на адрес 105, в случая. Сега имам статични адреси 201 и 202 на компютъра и на телевизора. Динамични имам 101 на телефона, 102 на лаптопа, 103 е на служебния компютър на майка ми, 104 е на брат ми на Андроид-телефона, сега принтерът взе 105. Ако спре токът - всичко започва отначало и най-вероятно принтерът ще вземе 101, като първо устройство, което получава адрес. Е в тоя момент ме притеснява дали всичко ще е наред? Що не взема да пробвам, докато приказвам....Все пак не пречи някой да даде съвет за статичния адрес.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Консултация преди покупка на лазерен 3-в-1 принтер
Collapse
X
-
Абе да питам нещо: в момента пише че имам около 42% тонер. Доколко може да се разчита на този показател и до каква стойност бих могъл да съм сигурен, че имам тонер, а след това - божа работа? Може ли да се каже с тези 42 % колко "нормални" страници биха могли да се напечатат? Тия дни имаше към 48 %, а пък не съм печатил кой знае колко, че да спадне с 6 пункта. Консумативът е оригиналният от завода.
Коментар
-
ogi28b написа:Абе да питам нещо: в момента пише че имам около 42% тонер. Доколко може да се разчита на този показател и до каква стойност бих могъл да съм сигурен, че имам тонер, а след това - божа работа? Може ли да се каже с тези 42 % колко "нормални" страници биха могли да се напечатат? Тия дни имаше към 48 %, а пък не съм печатил кой знае колко, че да спадне с 6 пункта. Консумативът е оригиналният от завода.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар