Здравейте,Има ли камера на изхода на село Труд Пловдивско в посока Карлово?Вчера през ноща (около 0:45 часа) мигна нещо, може би на 30-40 метра преди табелата означаваща , че излизам от с.Труд посока Карлово. Аз лично камера не видях , но въпреки всичко искам да съм сигурен дали има камера или просто така ми се е сторило.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Камера на изхода на с. Труд Пловдивско?
Collapse
X
-
Re: Камера на изхода на с. Труд Пловдивско?
Alex_RT написа:Здравейте,Има ли камера на изхода на село Труд Пловдивско в посока Карлово?Вчера през ноща (около 0:45 часа) мигна нещо, може би на 30-40 метра преди табелата означаваща , че излизам от с.Труд посока Карлово. Аз лично камера не видях , но въпреки всичко искам да съм сигурен дали има камера или просто така ми се е сторило.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
bubachko
Re: Камера на изхода на с. Труд Пловдивско?
Alex_RT написа:Здравейте,Има ли камера на изхода на село Труд Пловдивско в посока Карлово?Вчера през ноща (около 0:45 часа) мигна нещо, може би на 30-40 метра преди табелата означаваща , че излизам от с.Труд посока Карлово. Аз лично камера не видях , но въпреки всичко искам да съм сигурен дали има камера или просто така ми се е сторило.
Коментар
-
dobrujanetza написа:Всеки ден по два пъти минавам оттам . Даже и празна кутия няма. Колегата нещо се е объркал.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар