Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на часовник- какъв и от къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А бе май с плаче за часовникар този часовник. Моя го взех от http://www.fiat-bg.org/ <- МОДЕРИРАНО и на 5-6 месец изоставаше. Решението му беше часовникар. За 2 седици го оправиха и сега нямам грижи.Ако искаш да си рекламираш сайта, свържи се с екипа на форума и го направи по регламентирания начин.

Коментар

Колега, я кажи какво избра в крайна сметка, че сега аз съм в твоята дилема и бюджета ми е горе-долу толкова.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

:D Ами в крайна сметка нищо не избрах, спрях се на друг вариант. Темата обаче продължава да ми е интересна Съвет: огледай по магазините какво се предлага, има доста голям избор. В повечето магазини продавачите ще те консултират за конкретните модели, които си харесаш . За мен темата остава актуална, но вече не за подарък, ми за лично ползване

Коментар

То и при мене е за лично ползване. Ще се поразгледам и ще пиша при резултат.
          Ex.Opel Astra

Коментар

Аз се спрях на ето това: http://timeland-bg.com/shop/product....01001212ама още умувам, че е доста над това което бях отделил като сума.
            Ex.Opel Astra

Коментар

Айде часовника вече е факт. И да мисля и да не мисля харесал съм го.
              Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                Айде часовника вече е факт. И да мисля и да не мисля харесал съм го.
                Честит да ти е със здраве да го ползуваш.Като се видим ще те питам колко е часа.А и да ти кажа когато държиш кафе в същата ръка на която ти е часовника и те питат колко е часа,да не казваш.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

хахахаха аз кафе не пия, споко.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                  X