Ако искаш нещо по-изчекнато виж тук:http://www.alienwork.com/Приятел си взе такъв преди няколко години. Много е доволен.Проблема е, че се поръчват от вънка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на часовник- какъв и от къде?
Collapse
X
-
Аз пък бих препоръчал и предпочитам кварцовия часовник, пред механичния. По няколко причини, но най-важната - точността. Кварцовите бягат със секунди на месец, дори на месеци. При механичните се стига до 10 секунди на ден, при положение, че часовникът не е много скъп, а в бюджета, който си представил - няма да е такъв. В момента съм с 2 часовника - и двата са кварцови, единия е Casio, другия е Tissot. И от двата съм много доволен, дори от Casioto, като че ли повече, а е повече от 2 пъти по-евтин. Сверявам ги на 6 месеца - когато сменяме времето и дават отклонение около 20 секунди.
Коментар
-
ogi28b написа:Провери също и ТУК. То като се разходиш един ден из центъра, ще видиш много магазини. Съветвам те да обиколиш доста, защото часовниците и техните цени са си е**ли макята. От часовник за 400 лева - самия механизъм - 5 лева, марка - 395 лева. Това е положението, ако щеш.rebel написа:моя е на 8 години, сменял съм 2 пъти батерията, а го нося ВСЕКИ ден!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
jenshen73 написа:curko написа:Ам тука ми иде въпроса и какъв според вас е по-добрия вариант- батерия или механизъм?.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Качествен механичен часовник за бюджета, който е определен е невъзможно.Механичен часовник се купува, когато си фен или уважаваш някой много, като бюджета на такъв часовник надхвърля средностатистическата цена на автомобилите в този форум.А ако купиш някоя механика, колкото да подариш такъв вид часовник е все едно да подариш Ролекс от пазара на някой, който обича и уважава въпросната марка.Иначе Касио за парите си предлагат доста хубави часовници. А и имат огромен избор от модели.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Да, нека уточним какво е "качествен часовник". За мен това е часовник, който работи точно и не се разваля с години. Така де ама аз имам 4 часовника от Америка за по 100 долара, с батериики, които отговарят на тези изисквания. Нали, говорим за работата на часовника като часовник. От там нататък дали ще има 100 грама злато и диаманти и каква марка е, е друг въпрос. Мен никой не може да ме убеди, че една картина наистина струва 10 милиона евро или един часовник струва 30 000 евро и това е нормално. Просто има много богати снобари, които се състезават по този начин.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
От 18 години имам този Casio:Само веднъж съм му сменял батерията (оригиналната беше Sony и пак такава взех), а всяка сутрин звъни. Кварцов е и даже не знам дали и веднъж в годината се налага да го сверявам. Вил е и на служба в казармата, така че за мен Casio правят качествени часовници. Само си харесай някой и взимай смело, дано не са им развалили качеството както напоследък се случва с почти всички марки стоки.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Абе незнам кой гледа реклами, ама някой май не се е информирал достатъчно! Колеги правете разлика между видове часовници!За 350лв може да се вземе много хубав дигитален или аналогов часовник зависи от предпочитанията и функциите които искате да има часовника ви. Механичен часовник за този бюджет е невъзможно да се вземе! Механичните часовници са скъпи не само заради материалите от които са изработени, но от факта, че се правят на ръка!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Painfall написа:Аз пък бих препоръчал и предпочитам кварцовия часовник, пред механичния. По няколко причини, но най-важната - точността. Кварцовите бягат със секунди на месец, дори на месеци. При механичните се стига до 10 секунди на ден, при положение, че часовникът не е много скъп, а в бюджета, който си представил - няма да е такъв. В момента съм с 2 часовника - и двата са кварцови, единия е Casio, другия е Tissot. И от двата съм много доволен, дори от Casioto, като че ли повече, а е повече от 2 пъти по-евтин. Сверявам ги на 6 месеца - когато сменяме времето и дават отклонение около 20 секунди.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
BO написа:Качествен механичен часовник за бюджета, който е определен е невъзможно.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:BO написа:Качествен механичен часовник за бюджета, който е определен е невъзможно.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Не съм много вещ по часовниците ,но само за информация.7 години нося Casio Edifice EFA 111 и нямам никакви оплаквания.Купих два няма да казвам от къде и двата нямат никакви проблеми.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Никой нищо не споменава за една марка,която си е доста известна,а моделите и са на сравнително достъпни цени и с много добро качество : FestinaОт няколко години съм с такъв часовник модел 2002г-някаква серия/ 16053/правена за олимпиада ли или за нещо подобно... До сега не се е налагало да го сверявам-говоря за минути,секунди...Чат-пат без да искам нещо правя с дреха/ръкав и като го погледна примерно след часове той е замрял на определен час.Завъртам "врътката" и това чудо само почва да си върти стрелките докато не дойде на точният час/секунди в момента :D Виждам зор при смяна на часовите зони-пролет/есен,защото все още не мога да му науча всички трикове и функции...Както и да е-нека колегата хвърли едно око на тази марка.Давам линк към първото което ми попадна в Гугъл като фирма предлагаща тази марка: http://www.vip-watches.net/category/42/festina.htmlLANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар