Колеги, спешно търся някой, който да изработи 2 броя малки решетки от арматурно (или подобно) желязо в София. Срещу заплащане, разбира се.Чертеж и точни размери ще дам при поискване.Решетките ми трябват за утре!P.S. Оказа се, че е за предпочитане да са от плосък профил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спешно търся железар (заварчик)
Collapse
X
-
Дидо, виждам между 17:26 и 18:48 е имало брейн сторм. И нещата са кристални.Трябва да признаеш този път, че Ключара е помогнал.Шина е бързото решение. Дупки и болтове. Може би и болт в средата. На кръста.Материалите от най-близкия квартален склад за метали. Режат на място на размер.И в близко бъдеще електрожен и капване тук там.Но това след рожденния ден.Поздрави.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Ето пак типичен пример за липса на комуникация в XI век. Можеше да го напишеш в началото какво ще пазиш. Аз си мислех за прозорчета на мазето или други такива на новата къща. Да се лепят - глупости.Щом има ел. жен ще е по-лесно. Анкери в стената и заварка за тях. Ще стане и с арматурно желязо. Периодичен профил се казва на това, къдравото желязо. По-евтино ще е. И грозно.Не мога от днес за утре да помогна. Съжалявам.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Immortal написа:В средата няма да е болт, а заварка задължително.Тези неща ми трябват за да защитим от кражба охранителните камери, които пазят от кражба останалите неща Звучи смешно, но снощи са откраднали камерите на единия от магазините на фирмата.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар