Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акт за изтекла гражданска отговорност
Collapse
X
-
jenshen73 написа:Ти по гръб не падаш май? Или викаш - много трудно да си сложа H1 лампите обратно и да ида на нормалния ГТП от където да изляза пак редовен срещу 40лв? Или мойта кола с хенон заслепява, но оная валвето дето е с огледала и набраздени фарове - сваля самолети, но насрещните не ги заслепява. Дръж се сериозно Чаве, нееднократно ти е доказвано, че тезите ти издишат винаги.
Коментар
-
Както казах - редовно си го плащам.Дали ми харесва или не е друг въпрос.И 2 винетки си купувам за двете коли и ГО и всичко,а насреща не виждам нищо.Значи аз мога да седя и да кихам пари на държавата,пък тя да ми казва е*и сe ... Щото като ида в началото на пролетта в сервиза и погледна кво има за смяна по окачването,никой не ме пита дали си плащам редовно данъка,а чисто и просто ми дават цена с труда.Също като нацелих дупка в града с 50 км/ч и ми заминаха 2 гуми с 2 лети джанти,след 500 метра след дупката ме спряха КАТ и думите като им показах джантите бяха - ’’Емиии научете ги тея дупки ве момче кой ти е виновен ...’’. Ама поне не ми писаха фиш за халогени.Както и да е.До сега плащах,от тук нататък почвам при всяка удобна възможност да заобикалям закона докато не видя поне малко промяна ! А нека съм тарикат в очите на другите.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Esper написа:Четеш доста избирателно или се опитваш да докажеш, че хитрея и заблуждавам.Трябва да си или много наивен или адски добър да го прилагаш на човек, когото не познаваш.Нарушението с липсата на ГО не е опит за нищо а просто недоглеждане.Пише го още в първият пост.Нарушението за шофиране в нетрезво състояние също не беше опит.В един момент просто осъзнах, че започна да става практика.Санкцията беше закономерна най-малкото, защото това не беше изолиран случай.В единият случай имаше изводи и съответно решения, които са позитивни.И парите не бяха по-малко, вярвай ми.В този не намирам повод за нищо такова.Нито тенденция за това.Дотолкова, че дори на намирам сериозна причина да ходя да си взема СВИДЕТЕЛСТВОТО.А можех да го направя още на следващият ден...Също като нацелих дупка в града с 50 км/ч и ми заминаха 2 гуми с 2 лети джанти
Коментар
-
chaveto написа:jenshen73 написа:Ти по гръб не падаш май? Или викаш - много трудно да си сложа H1 лампите обратно и да ида на нормалния ГТП от където да изляза пак редовен срещу 40лв? Или мойта кола с хенон заслепява, но оная валвето дето е с огледала и набраздени фарове - сваля самолети, но насрещните не ги заслепява. Дръж се сериозно Чаве, нееднократно ти е доказвано, че тезите ти издишат винаги.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
chaveto написа:...Нищо не чета избирателно...... не одобрявам след употреба на алкохол да се качи някой зад волана. Решил си да опиташ и няколко пъти си минал метър в един момент си изгорял. В момента си признаваш, че ще опиташ да караш и без СУМПС е какво остава да си мисли човек за ГО. Съвсем съзнателно си нарушаваш закона.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
За употреба на алкохол да не говорим. Мой познат, скоро ми показа изследване направено в София. Крайните резултати сочеха, че през светлата час на денонощието, около 30% са на "нещо" - кой мъртво пиян, кой друсан, кой на медицински препарати дето, трябва само да лежиш, защото ти се разказва играта на вестибуларния апарат и т.н. Та 30% от хората през светлата част на денонощието са на "нещо" и те са потенциални убиици. Нощно време, процента скача близо до 50%. Смятай, аз пеша как се оглеждам, камо ли като шофирам. Просто в момента не знаеш кой срещу теб шофира. Даже отскоро имам нова тактика, слизам от колата и им ръкопляскам Обаче те гледа с един крив кравешки поглед и продължава. :D Как да не обичаш шофирането в София
Коментар
-
jenshen73 написа:И защо смяташ, че оригиналния кит струва няколко хиляди за Мареа? Няколко хиляди струва кола с оригинален ксенон. Спрете се със сменшните съждения и цитати на неопределени цифри. Кокошкарска или не - докато полицая не изкара уред с който да установи кое по колата ми не е фабрично - аз съм фабричен. Да не казвам, че с 2 нови фара по 200лв. и най-обикновени H1 - фаровете стават като слънца...Esper написа:chaveto написа:...Нищо не чета избирателно...... не одобрявам след употреба на алкохол да се качи някой зад волана. Решил си да опиташ и няколко пъти си минал метър в един момент си изгорял. В момента си признаваш, че ще опиташ да караш и без СУМПС е какво остава да си мисли човек за ГО. Съвсем съзнателно си нарушаваш закона.
Коментар
-
chaveto написа:Движение с несъобразена скорост......... Още една глупостAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
chaveto написа:...Точно защото не си спазил забраната и затова не си си взел поука. Парите се изкарват, но неудобството от това 1 година например да не можеш да управляваш МПС е нещо съвсем различно. На мен в момента ако ми отнемат книжката и съм умрял. В най добрият случай 2 часа + няколко км. ходене за да отида на работа.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
При мен се случи подобно нещо.Бях се заблудил че всичко ми е наред , но на излизане от Ямбол ми се усмихнаха доста доволно 2ма катаджии :Д , та и на мен гражданската ми беше изтекла от 2-3 месеца някъде + поискаха ми задължителен преглед за който дори не разбрах за какво става дума.Следователно единия се позачуди и ми вика "Еми като гледам бързаш за някъде на стоп не спря гражданска 600-800 лева за прегледа около 100 лв. Направо трябва да те спирам от движение." Света ми се обърна :Д ...... та както и да е 20 минути ме пита какво да ме прави .... като направо си намекваше да му бутна някой лев но с тея нарушения едвали шях да се размина с 40-50 лв. ...... но за мой късмет си ги викнаха по спешност и си се прибрах към Пловдив със колата и пълен портфейл :D.
Коментар
-
Днес сколасах да отида до кат...Взех си скапаната тапия и видях, че е излязло наказателно постановление.Странно - бързичко е станало, около 25 дни.400лв без загуба на точки.Лелката на гишето каза, че... Имам срок от 1 месец за плащането и.След това можело пак да ми приберат книжката при проверка.Не че нещо... Обаче това по какъв закон е?Имам предвид някакъв нов начин да събират задължения ли е?Както и да е, предполагам ще ги платя тези дни.Иска ми се да си покарам и истинският мотор а без документи се налага да се движа само с ендурото.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Ми... Платих ги.Пускането на колата в движение - 3лв в кат.Най-бруталният цинизъм беше, че вземайки си контролният талон лелката ми каза, да скокна до другото гише за да си възстановя точки - имал съм право?!?Нямаше молба, нито някакво допълнително плащане - от 19 сега имам пак 39!Това... Дори ме си спомням кога за последно е било така пълно талончето Всъщност може би такава е идеята на органа - получаваш разни бонусчета и се кефиш колко еФтино са те минали.Само 403.00лв назад - найс, а?Както и да е.403 рози на гробищата да получи този, който предложи това нещо като закон неговата мама...Гейм оувър!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Ми... Платих ги.Пускането на колата в движение - 3лв в кат.Най-бруталният цинизъм беше, че вземайки си контролният талон лелката ми каза, да скокна до другото гише за да си възстановя точки - имал съм право?!?Нямаше молба, нито някакво допълнително плащане - от 19 сега имам пак 39!Това... Дори ме си спомням кога за последно е било така пълно талончето Всъщност може би такава е идеята на органа - получаваш разни бонусчета и се кефиш колко еФтино са те минали.Само 403.00лв назад - найс, а?Както и да е.403 рози на гробищата да получи този, който предложи това нещо като закон неговата мама...Гейм оувър!
Коментар
-
todorakiggg написа:Колега, погледни го от добрата му страна. Възстановил си все едно 20 точки за тези пари и даже си на далавера май, защото можеш да възстановиш макс до 13 точки на година и то едва две години след последното нарушение. (за последното може и да греша)Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар