Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Акт за изтекла гражданска отговорност

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Искам да ми се обясни като на малоумен с какво една кола, която седи в гаража 6 месеца е опасна за другите?За мен самия гараж е по- опасен да се не удари некой у него. :D
    Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

С една дума идиотщините в тая държава просължават вече над 20 години и всеки нов който идва с обещанията си на власт продължава да се пуска по течението на идиотщината, има нещо гнило във Франция, но явно ние простолюдието /бълагрския народ/ няма да го разберем никога и ще продължим като овце да си плащаме, с една дума "това е положението, плащай или ще ти пишем акт, такъв е закона" ... и мойта кола стоя 5 месеца да събира прах в един гараж докато събера пари за основен ремонт, но никой не ме пита дали съм я карал или не, сега април месец ще се бръкна пак за ГО, защото така са ни го гласували закона ония 250 олигофрена на жълтите павета. честито
      punto HGT

Коментар

КИМИ написа:
        Искам да ми се обясни като на малоумен с какво една кола, която седи в гаража 6 месеца е опасна за другите?За мен самия гараж е по- опасен да се не удари некой у него. :D
        Обяснявам ти като на интелигентен човек: няма специална причина да пишеш с удебелен шрифт. Нито темата е важна, нито мнението е от особена важност в самата тема. Нарушаваш точка 1.6. от правилата на форума. Моля, не го прави повече!

Коментар

ogi28b написа:
          КИМИ написа:
          Обяснявам ти като на интелигентен човек: няма специална причина да пишеш с удебелен шрифт. Нито темата е важна, нито мнението е от особена важност в самата тема. Нарушаваш точка 1.6. от правилата на форума. Моля, не го прави повече!
          Иначе ще бъде жестоко наказан ? Иначе да,пълна простотия е да плащаш за нещо,което не ползваш и не опасно за другите ппс.Лошото е че с този закон ще трябва да си плащаме ...Жестоко, жестоко... колко да е жестоко? Наравно с останалите - с предупреждение за 90 дни.Такова получават и потребителите, които коментират модераторски намеси, особено ако не са свързани с тях. Съветвам те да прочетеш внимателно правилата на форума и по-точно "4. Политика". Ако нещо не ти е ясно - питай. Ако всичко е ясно - моля да си спестяваш подобни коментари занапред, особено при явно нарушение на правилата!
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
            Лошото е че с този закон ще трябва да си плащаме ...
            ... и с тези думи мисля, че темата приключи
            punto HGT

Коментар

Princo написа:
              ogi28b написа:
              КИМИ написа:
              Иначе ще бъде жестоко наказан ? Иначе да,пълна простотия е да плащаш за нещо,което не ползваш и не опасно за другите ппс.Лошото е че с този закон ще трябва да си плащаме ...
              Най лошото от цялата работа е, че хора които са комплексирани...... цитират закона и постоянно казват как ние не сме прави. Щом е бил такъв закона така ще бъде. В същото време тези хора с промените които са направили по техните МПС нарушават закона, тогава обаче за тях няма проблем. На всичкото отгоре даже се опитват да изкарат глупак този който им казва, че нарушават.....Така, че не чакайте от тези хора отговор с какво е опасно едно МПС което стои в гараж, паркинг.....Много по опасно е едно МПС когато има промени по него. Когато в един метър сняг се движи с летни гуми...............

Коментар

didich написа:
                ...събира прах в един гараш...
                Седяла е в торта Гараш? И си позволяваш да наричаш другите олигофрени? Я се дръж сериозно.
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                  didich написа:
                  ...събира прах в един гараш...
                  Седяла е в торта Гараш? И си позволяваш да наричаш другите олигофрени? Я се дръж сериозно.
                  Мда приемам забележката, всъщност ние сме олигофрени, защото търпим 250 симпатяги да ни решават съдбата, но пък от друга страна ние сме си ги избрали така, че си плащаме за решенията, какво друго може да се добави ??
                  punto HGT

Коментар

chaveto - в единия случай едните са мрънкачи по форумите и обясняват колко е тъп закона и колко не е правилен, но в същото време не правят нищо това да се промени, а чакат пряко да ги засегне, като им бръкне в джоба, за да се размърдат. Тоя кодекс знаеш ли колко отдавна е приет? Що не спретнахте една стачка тогава още? Защото ГО е задължителна от приемането му. В другия случай - комплексарите са си променили колите, но са го направили с ясното съзнание, че това е забранено. Аз, например, съвсем умишлено съм си сложил незаконни светлини и ако ме спрат и ме глобят заради това - ще си платя още на другия ден, а няма да мрънкам във форума, че законът е тъп. Вместо това, ще се радвам, че е започнал контрол върху автомобилите с незаконни светлини. В това число - ксенонови, халогенни-рали всякакви подобия на "дневни" и прочее. Прати ми полицаи бе да ме издебнат само мен, ако трябва. Нека ме глобят. Щом съм в нарушение - да ме глобят. Съзнателно съм в нарушение и ще си платя глоба без да обжалвам и да мрънкам колко е тъп закона. Разликата я схвана, предполагам? Стига сте го мислили умно ли е, тъпо ли е. Текстът е факт, наше задължение като граждани е да го спазваме. Който не го спазва, трябва да има топки и да си носи отговорността за това. А ако не ви харесва - издирвате си народните представители от вашия район, сядате на масата и им обяснявате как трябва да е. А не да мрънкате по форумите. Понякога ми се струва, че ако приемат закон с единствен член: "Задължително е бърсането и миенето на гъза след сране" ще се намерят хора, които ще спрат да си бършат задниците и ще ходят осрани, само и само да са анти-закона. И ще викат "Как така, ако искам ще си бърша гъза, нали сме демокрация, ще си правя каквото си искам!" Демокрация? Анархия?

Коментар

ogi28b написа:
                      ....Понякога ми се струва, че ако приемат закон с единствен член: "Задължително е бърсането и миенето на гъза след сране" ще се намерят хора, които ще спрат да си бършат задниците и ще ходят осрани, само и само да са анти-закона. И ще викат "Как така, ако искам ще си бърша гъза, нали сме демокрация, ще си правя каквото си искам!" Демокрация? Анархия?
                      Демокрация,менструация, анархия, монархия... Все тая, няма значение!Важното е да се лее кръв! А с мрънкане по форумите едва ли някой очаква, че се изпълняват желания.Желания може да звучи брутално - само като вземе да се лее кръв по площадите има шанс да се изпълняват от шибаните политици.Историята го е показала безброй много пъти, ние го бяхме позабравили ама наскоро си го припомнихме.Кучето играе според тоягата.Аз ще направя всичко възможно да не играя по тяхната.Чакам да видя само колко голямо дърво са ми подготвили за да видя колко от далеч да го заобикалям
                      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

ogi28b написа:
                        ...........
                        А готов ли да си платиш ако стане ПТП (по добре да не става)и ти си участник в него и те изкарат виновен, че с твоите ксенони си заслепил и поради това е умрял някой..... Този сценарии дали някога ти е минавал през главата?Хайде сега отново да се върнем на това, кое е по лошо. Това че имам МПС което стои в двора без ГО или това, че ти имаш МПС което не е технически изправно и поради това може да доведе до ПТП.

Коментар

Как разбра, че МПС-то ми
                          chaveto написа:
                          не е технически изправно и поради това може да доведе до ПТП
                          Аз мога да докажа с документи обратното. Ако нещо не ти харесва - обърни се към проверяващия и го питай защо е "пуснал" кола с ксенон.

Коментар

Нали се сещаш, че това картонче което го имаш нищо не доказва. Доказва, че си минал ГТП и тогава всичко е било точно. Утре те спират господата полицаи и ти спират МПС от движение. Ако искаш да доказваш нещо ще трябва да минеш през Технотест и да си платиш 400лв за узаконяването на ксеноните, но това няма да стане. Нито ще дадеш 400лв за самото узаконяване нито МПС има как да мине въпросното узаконяване. Пък ако решиш да опиташ ще бъдеш едни 400лв назад. По добре си ги пази за ГО през 23ч на денонощието през което не си караш МПС.

Коментар

ogi28b написа:
                              КИМИ написа:
                              Нищо не разбрах- сигурно много интелигентно обясняваш- един писал с черен, друг с червен шрифт- па дали казва нещо смислено- няма значение. :D :D :D
                              Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

chaveto написа:
                                Нали се сещаш, че това картонче което го имаш нищо не доказва. Доказва, че си минал ГТП и тогава всичко е било точно. Утре те спират господата полицаи и ти спират МПС от движение. Ако искаш да доказваш нещо ще трябва да минеш през Технотест и да си платиш 400лв за узаконяването на ксеноните, но това няма да стане. Нито ще дадеш 400лв за самото узаконяване нито МПС има как да мине въпросното узаконяване. Пък ако решиш да опиташ ще бъдеш едни 400лв назад. По добре си ги пази за ГО през 23ч на денонощието през което не си караш МПС.
                                Къде са урегулирани тия 400 лв за узаконяване на ксенони ? И защо ще спират от движение за неминат "ГТП" ?

Коментар

Working...
                                X