Четох ви четох ви и прозрях че вчера ми е изтекла ГО, всъщност имам да правя вноска, че даже и съм закарал малкия на ясла, стана ми съвестно че ще ми вземат Фифи и си направих вноската, е да ви кажа малко по спокойно си карах тая сутрин.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акт за изтекла гражданска отговорност
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:Четох ви четох ви и прозрях че вчера ми е изтекла ГО, всъщност имам да правя вноска, че даже и съм закарал малкия на ясла, стана ми съвестно че ще ми вземат Фифи и си направих вноската, е да ви кажа малко по спокойно си карах тая сутрин.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:S_BANKOV написа:Четох ви четох ви и прозрях че вчера ми е изтекла ГО, всъщност имам да правя вноска, че даже и съм закарал малкия на ясла, стана ми съвестно че ще ми вземат Фифи и си направих вноската, е да ви кажа малко по спокойно си карах тая сутрин.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:BO написа:S_BANKOV написа:Четох ви четох ви и прозрях че вчера ми е изтекла ГО, всъщност имам да правя вноска, че даже и съм закарал малкия на ясла, стана ми съвестно че ще ми вземат Фифи и си направих вноската, е да ви кажа малко по спокойно си карах тая сутрин.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Esper написа:Хубаво е да се знаят тези особености.Дано не попадам в подобна ситуация но не мисля, че ще позволя да ми приберат книжката втори път.Даже покрай повдигането на тази тема погледнах срока на полицата, че не бях влизал в колата от месеци...Има време Изобщо паричната санкция по закона за общото застраховане е достатъчно голяма, че да се налага и лишаване от правоуправление пък било то и за няколко дни.За някого това може да има далеч по-брутални последици и от паричната санкция...
Коментар
-
Това е малко да лекуваш зъбобол с рязане на глава.То по тази логика дай да го практикуваме за всяко нарушение преди да е излязло наказателно постановление - ей така за всеки случай Също така това нарушение не е описано в закона по начин, по който се регламентира изземването на книжката при положителната алкохолна проба.От там идва и възможността за различно тълкуване, което не е ОК от където и да го погледнеш.И пак казвам - отнема ми се еквивалент на документ за самоличност за административно нарушение.То дори не се санкционира по закона за движение по пътищата а по закона за общо застраховане.Пак ли ти се вижда нормално?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
BO написа:S_BANKOV написа:Четох ви четох ви и прозрях че вчера ми е изтекла ГО, всъщност имам да правя вноска, че даже и съм закарал малкия на ясла, стана ми съвестно че ще ми вземат Фифи и си направих вноската, е да ви кажа малко по спокойно си карах тая сутрин.sota написа:Явно целта на отнемането на СУМПС е водача да си направи нова застраховка и тогава му връщат СУМПС .Иначе ако не му я вземат той ще си пита оная работа дали да си прави .Защо да се набутва да прави такава.
Коментар
-
ogi28b написа:BO написа:S_BANKOV написа:Четох ви четох ви и прозрях че вчера ми е изтекла ГО, всъщност имам да правя вноска, че даже и съм закарал малкия на ясла, стана ми съвестно че ще ми вземат Фифи и си направих вноската, е да ви кажа малко по спокойно си карах тая сутрин.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Esper написа:И пак казвам - отнема ми се еквивалент на документ за самоличност за административно нарушение.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Да ама установяване на административно нарушение със сигурност не е повод за отнемане на документ за самоличност поне доколкото аз разбирам менструацията...Или демокрацията беше? Все ги бъркам тези неща, ако има някакво значение Затова - в нормална ситуация лична карта казвам, че нямам.От тогава, де. За всеки случай!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Esper написа:И пак казвам - отнема ми се еквивалент на документ за самоличност за административно нарушение.
Коментар
-
knososs написа:Колега, документа за самоличност си е твоя собственост, която удостоверява самоличността ти и други твои права, при упражняването на които е необходимо тя да се удостоверява. Тези документи не са собственост на никаква друга държава, а в България книжка издадена от Англия ще ти се вземе по същия начин, като тази издадена в Малко Търново. Така че, тези бъзици с чужди книжки са актуални до толкова, до колкото не си попаднал на наистина грамотни шапкари, които да ти демонстрират веднага как се прави.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:sota написа:Въз основа на този член се изземва свидетелството временно .Какво не разбра или се правиш на по глупав от колкото си .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар