Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво означават съобщенията при обаждане на мобилен телефон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво означават съобщенията при обаждане на мобилен телефон

За момента ме интересува какво ще рече "Виваком ще предаде за обаждането Ви".Абоната си е изключил телефона, извън обхват е, не си е платил сметката, абоната ме е отбичил - какво точно - някой знае ли?
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

означава буквално че мрежата не открива картата, причините са няма обхват изключен телефон.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Има ли някои идея какъв код се въвежда за да мога да забраня изходящи обаждания? Имам LG-E405 двусимов и искам вивателската карта понеже е предплатена да ползвам само за входящи.Няма връзка с темата.
      Обичам си работата.

Коментар

Означава, че му е изключен телефона и има активирана услугата да получи sms за пропуснатите обаждания докато му е бил изключен, веднага щом си го включи.
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Re: Какво означават съобщенията при обаждане на мобилен теле

kiro_of_the_day написа:
          За момента ме интересува какво ще рече "Виваком ще предаде за обаждането Ви".Абоната си е изключил телефона, извън обхват е, не си е платил сметката, абоната ме е отбичил - какво точно - някой знае ли?
          Може да означава всичко, което си написал.На Виваком ако ти затвори ( демек те "отбичи" ) не ти дава сигнал заето, а точно това съобщение, което си написал.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

По-скоро, когато търсеният телефон е на линия ще получи SMS, че са го търсили от номер 0ХХХХХХХХХ!
            Няма начин да няма начин!

Коментар

// Това не е точно така. Зависи от вида на пренасочването, което е активно на съответната сим-карта и е без значение от оператора. Освен SMS, който получава човекът с недостъпния телефон, SMS получава и този, който го е търсил: "Абонат 0888 123456 вече е достъпен и може да го потърсите отново."

Коментар

Lane Staley написа:
                kiro_of_the_day написа:
                Може да означава всичко, което си написал.На Виваком ако ти затвори ( демек те "отбичи" ) не ти дава сигнал заето, а точно това съобщение, което си написал.
                Ти ме отчая...
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  Lane Staley написа:
                  kiro_of_the_day написа:
                  Ти ме отчая...
                  Ако искаш да тестваме?Да ти изпратя номера си на ЛС, а като ми звъннеш да ти затворя?
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                  X