За момента ме интересува какво ще рече "Виваком ще предаде за обаждането Ви".Абоната си е изключил телефона, извън обхват е, не си е платил сметката, абоната ме е отбичил - какво точно - някой знае ли?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво означават съобщенията при обаждане на мобилен телефон
Collapse
X
-
Re: Какво означават съобщенията при обаждане на мобилен теле
kiro_of_the_day написа:За момента ме интересува какво ще рече "Виваком ще предаде за обаждането Ви".Абоната си е изключил телефона, извън обхват е, не си е платил сметката, абоната ме е отбичил - какво точно - някой знае ли?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
// Това не е точно така. Зависи от вида на пренасочването, което е активно на съответната сим-карта и е без значение от оператора. Освен SMS, който получава човекът с недостъпния телефон, SMS получава и този, който го е търсил: "Абонат 0888 123456 вече е достъпен и може да го потърсите отново."
Коментар
-
Lane Staley написа:kiro_of_the_day написа:За момента ме интересува какво ще рече "Виваком ще предаде за обаждането Ви".Абоната си е изключил телефона, извън обхват е, не си е платил сметката, абоната ме е отбичил - какво точно - някой знае ли?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Lane Staley написа:kiro_of_the_day написа:За момента ме интересува какво ще рече "Виваком ще предаде за обаждането Ви".Абоната си е изключил телефона, извън обхват е, не си е платил сметката, абоната ме е отбичил - какво точно - някой знае ли?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар