Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

България вече е в "GOOGLE Street View"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

todorakiggg написа:
    Брех, в добричко имало и път без дупки, приятно съм изненадан Колега това разклона за конезавода ли е?
    Тоя пък... В добричко пътищата определено са по-добри отколкото в софииско...тука минеш ли Перник и да хванеш към селата става страшно...да не говорим за пътя към Владая и Драгичево...или пък северната дъга и там заобикалящите я села или пък към Своге пътя....мале, мале, мале...
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
      todorakiggg написа:
      Брех, в добричко имало и път без дупки, приятно съм изненадан Колега това разклона за конезавода ли е?
      Тоя пък... В добричко пътищата определено са по-добри отколкото в софииско...тука минеш ли Перник и да хванеш към селата става страшно...да не говорим за пътя към Владая и Драгичево...или пък северната дъга и там заобикалящите я села или пък към Своге пътя....мале, мале, мале...
      Колега, в добричко знам пътища дето колите карат отстрани в нивата щото там поне не друса, обаче знака за винетка стои гордо отстрани ... Както казах и по - рано в темата, с тази услуга на гугъл много добре може да огледаш дупките.

Коментар

todorakiggg написа:
        kiselo написа:
        todorakiggg написа:
        Колега, в добричко знам пътища дето колите карат отстрани в нивата щото там поне не друса, обаче знака за винетка стои гордо отстрани ... Както казах и по - рано в темата, с тази услуга на гугъл много добре може да огледаш дупките.
        То такива пътища има из цяла БГ не само там Нещо гордостта ме обзе )) Вечеса рядкост такивапътища в нашата община за щастие
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

съвсем случайно
          фиат типо 1.4 cat.ie Бахх Маамууу
          Фиат Стило - 1.8 16V , 133 магарета

Коментар

todorakiggg написа:
            Да , той е. :D
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov

Коментар

todorakiggg написа:
              kiselo написа:
              todorakiggg написа:
              Не знам но последните 1-2/години доста села се радват на нов асфалт по Добричко . Аз лично знам 3-4ри отсечки с много лоша настилка , като общо пътищата ни са добре
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov

Коментар

Ммм да...
                94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
                03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
                02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel

Коментар

За София вече има и трафик информация.Да се надяваме скоро да има и в останалите големи градове.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                    За София вече има и трафик информация.Да се надяваме скоро да има и в останалите големи градове.
                    Някой знае ли на колко време се ъпдейтва информацията за трафика в София и колко е точна?

Коментар

Трафика е същия като на http://www.tix.bg

Коментар

ilkor написа:
                        Тоя в добър трафик е попаднал .
                        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

ilkor написа:
                          Е как става така не моем да разберем.От линка на предната страница координатите са в Манчестър,а тук на снимката пише на стената Берое.Има нещо гнило май май,а Илко?
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ми Берое е известен отбор

Коментар

Ами малко по-назад в темата, сложих линк към уж оригинала:https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...96794814_o.jpg
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мръсна и сива България , пълна с паркирани , където им падне на собствениците , коли за достатъчно много хилядарки ....
                                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                                X