Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

България вече е в "GOOGLE Street View"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В очакване съм да изреве първия сгазил лука

Коментар

ogi28b написа:
      Всички, които се виждате на снимките - можете ли да кажете кога сте видели снимащата кола? Имам предвид - колко стари са кадрите?
      Когато отвориш дадено място отдолу пише кога е снимано, като цяло снимките са от март 2012, не съм срещнал друг месец
      Fiat Punto MK2 Sporting
      Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Разглеждам през приложението за Андроид. Там нямаше как да го видя. Съжалявам за излишния въпрос, в такъв случай.

Коментар

Пише март месец, ама гледам някои сгради дори не са започнати, а дефакто са завършени.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хе, хе снимали са реното на дъщерята. Фиатката явно е била на работа по това време, на служебния паркинг. А вътре не са влизали да снимат. Жалко.
            Прикачени файлове
            Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
            Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
            Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

eusunt написа:
              ogi28b написа:
              Всички, които се виждате на снимките - можете ли да кажете кога сте видели снимащата кола? Имам предвид - колко стари са кадрите?
              Когато отвориш дадено място отдолу пише кога е снимано, като цяло снимките са от март 2012, не съм срещнал друг месец
              На едно крастовище в младост в София е мн смешно, защото 1вата снимка е през февруари и има яко сняг, а после като цъкнеш 1 метър напред, вече е март и е зелено :D
              Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

rebel написа:
                eusunt написа:
                ogi28b написа:
                На едно крастовище в младост в София е мн смешно, защото 1вата снимка е през февруари и има яко сняг, а после като цъкнеш 1 метър напред, вече е март и е зелено :D
                Това ще да е скрита реклама на кметицата - толкова бързо чисти снега, че чак Гугъл не могат я хвана
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Намерих се на още едно място...в Добрич )) Много е готино...супер готина екстра
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

и мойта я има
                    Прикачени файлове
                    fiat tipo 1.6mi 75k.c 1994
                    alfa 145

Коментар

И мене ме има паркиран пред нас. Много отчетливо се виждат и форумските стикери
                      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

И мен са ме снимали пред блока и ме има на две различни места през няколко метра Ама нещо не мога да се справя със снимките
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ogi28b написа:
                          Разглеждам през приложението за Андроид. Там нямаше как да го видя. Съжалявам за излишния въпрос, в такъв случай.
                          Вчера обиколих цял Бургас и все март виждах, ама на едно кръстовище засякох снимки от февруари, март април и май, така че си оттеглям думите март.. това поне е за Бургас, не знам другите градове как е
                          Fiat Punto MK2 Sporting
                          Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

eusunt написа:
                            ogi28b написа:
                            Вчера обиколих цял Бургас и все март виждах, ама на едно кръстовище засякох снимки от февруари, март април и май, така че си оттеглям думите март.. това поне е за Бургас, не знам другите градове как е
                            Мизерията навсякъде е впечатляваща, отидоха зян парите за туристическата реклама на страната...

Коментар

Понеже е снимано в "мокрия" период и си личи всяка дупка и кърпеж... Каква реклама, какви пари, то все едно е имало война!Супер много се депресирах от тея гледки, преди някак не ми е правило впечатление...
                              "Без сърца, сме просто машини"
                              Toyota Prius 1.5 Hybrid
                              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                                Понеже е снимано в "мокрия" период и си личи всяка дупка и кърпеж... Каква реклама, какви пари, то все едно е имало война!Супер много се депресирах от тея гледки, преди някак не ми е правило впечатление...
                                Ам не е от периода да ти кажа, просто някакси е различно да видиш на снимки (не специално избрани) какво ни заобикаля...

Коментар

Working...
                                X