В очакване съм да изреве първия сгазил лука
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
България вече е в "GOOGLE Street View"
Collapse
X
-
eusunt написа:ogi28b написа:Всички, които се виждате на снимките - можете ли да кажете кога сте видели снимащата кола? Имам предвид - колко стари са кадрите?Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
rebel написа:eusunt написа:ogi28b написа:Всички, които се виждате на снимките - можете ли да кажете кога сте видели снимащата кола? Имам предвид - колко стари са кадрите?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ogi28b написа:Разглеждам през приложението за Андроид. Там нямаше как да го видя. Съжалявам за излишния въпрос, в такъв случай.
Коментар
-
eusunt написа:ogi28b написа:Разглеждам през приложението за Андроид. Там нямаше как да го видя. Съжалявам за излишния въпрос, в такъв случай.
Коментар
-
Понеже е снимано в "мокрия" период и си личи всяка дупка и кърпеж... Каква реклама, какви пари, то все едно е имало война!Супер много се депресирах от тея гледки, преди някак не ми е правило впечатление..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Понеже е снимано в "мокрия" период и си личи всяка дупка и кърпеж... Каква реклама, какви пари, то все едно е имало война!Супер много се депресирах от тея гледки, преди някак не ми е правило впечатление...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар