Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
България вече е в "GOOGLE Street View"
Collapse
X
-
M5kov написа:Понеже е снимано в "мокрия" период и си личи всяка дупка и кърпеж... Каква реклама, какви пари, то все едно е имало война!Супер много се депресирах от тея гледки, преди някак не ми е правило впечатление...преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
еи така се работи човека на дясната седалка егати и красивите снимки са направили аз немога да направя толкоз добри "Home sweet home"Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:еи така се работи човека на дясната седалка егати и красивите снимки са направили аз немога да направя толкоз добри "Home sweet home"
Коментар
-
При нас са идвали да повторят един участък. Всичко е заснето март месец, с изключение на около 100 метра, които са минати юни месец. Така се е получило всичко голо и сиво, а молът до втори етаж построен. Следват 100 метра всичко зелено и молът вдигнат до 6-етаж и веднага след това пак голо и сиво, а молът си се връща до втория етаж.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Имаш ли инсталирана добавката Street View? Задържаш върху някое място на картата, появява се "балонче" с адреса, натискаш балончето и се отваря прозорец с данните за мястото. В горната част има бутони да добавиш мястото в "Любими", да потърсиш насоки към това място, и да активираш режим Street View. Натискаш го и "влизаш". Ако е сиво на цвят - значи не се поддържа за този адрес.
Коментар
-
Humppa
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар