Сграда се разпада в центъра на София Огромни парчета мазилка са паднали от стара къща на улица ,,Граф Игнатиев
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сграда се разпада в центъра на София
Collapse
X
-
За съжаление, това е поредната кампания, която ще отшуми, а опасни сгради ще продължи да има. Това се случва от години. Самия мен ме е удряла падаща мазилка на Фритьоф Нансен. За щастие ме удари по рамото, а не по главата, иначе може би нямаше да съм в този форум сега. Отделно, три пъти съм виждал как пада върху хора - два пъти на Витошка и веднъж на Мадрид. Трябваше да се случи непоправимото на Алабин, за да се вдигне шум, но всяко чудо е за три дни и скоро това ще се забрави от всички, освен от роднините и приятелите на загиналите момичета, а случките ще продължат. Но това е твърде дълбок проблем, в който е намесена не само местната власт, но и правителството.Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
-
Според мен трябва да задължат собствениците на сгради и апартаменти в центъра да си ремонтират и фасадите. Още повече че в центъра почти няма домуващи, ами всичко е административни сгради. И друго. Мамка му. Това е център. Блокчетата в Люлин са по приветливи от тези блокчета строени 1000 години пр. хр.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар