Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Невероятни изцепки - 1 серия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хихихи И мойта уличница бая време е седяла отворена и не еднократно... Тази година пролетта във Варна, пристигам на гости, паркирам колата и се почнаха софрите и заведенията... и съответно колата не се мръдна, даже и не сам се замислял да я подкарвам пил... и така 3 дена на отключени задни врати. Другия велик случай е по-ранен, ма от София, тогава багажника седя повече от седмица отключен... и нали сам заплес и все още не мога да запомня в коя посока ми е отключено, пъхам ключа, ръчкам и пцуем, баси колата, баси ключалката, няколко дена на дъжда и се скапа, ами зимата?! и както си ръчкам изведнъж се чува "щтрак" и се отвори :D Почуствах се страшно тъпо А иначе и аз си имам изцепки с тоците Лятото, по съвет на колеги, паркирам пред нас вечерта и отварям капака да видя да не светят кабелите... И за да не оцапам белите панталонки и блузка в бронята или двигателя някъде, се подпрях на метала между чистачките... и какво ми хрумна да пипам капачката, та светнах и аз барабар Пешко с кабелите :D :D :D 5 минути след това съм подскачал и съм се псувал, не защото тока ме беше треснал, а за това, че съм дете на двама инжинери, единия и електротехник... отраснал съм с жици и поялници, а такава глуповата постъпка...

Коментар

вчера дойде един семеен приятел от софия и като видях колата му ми се прииска да направя един тест драйв - БМВ 3-ка кабрио ...аз само споменах и той ми метна ключа .. тръгвам аз излязох на ул.мария луиза и си карам лекичко разбира се ...гледам по едно време се смрачава и се очаква дъжд..ама аз съм с спуснат гюрюк и си викам е ся ако запющи един пороен ебати кожения салон......... де да знам къде е бутона то един ли е два ли са ......и като запалих гумите ...беж към нас да не стане белята :P и така хехе...

Fiat Punto 96' ..the best caR!

Коментар

За ползата от този раздел:Онли ден като се прибирах към софия - на тръгване леко пристъргах колата отдолу на един бордюр. Нищо сериозно, но все пак реших на първата бензионостанция да погледна да няма проблем. Погледнах и гледам локва! Пипам, душа - прилича на вода. почнах да проверявам течностите да гледам под капака, да залягам край колата и така доста време докато не се сетих за разказа на колегата с климатика ако не го бях прочел сигурно още щях да заничам отдолу и да търся проблема...

Коментар

Working...
        X