Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Невероятни изцепки - 1 серия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Невероятни изцепки - 1 серия

предлагам да си споделим изпълненията ..... 1.Днес ще тръгвам за работа - отварям гаража и виждам вратата на Пунтото отворена осветлението е работило цяла нощ , ...усещам че ще ходя пеш- акумулатора издъхна заключих гаража и тръгнах

Fiat Punto 96' ..the best caR!

Вратата на пунтото поне затвори ли я
    Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
    Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

да нали съм хитър ахаха довечера ще зареждам като луд ....

Fiat Punto 96' ..the best caR!

Коментар

Копие на мой пост от април:"Ха-ха,също адмирации и от мен и искрени поздравления. Бих добавил, "МОЛЯ НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА У ДОМА"!!!Шегувам се наистина!На мен също ми се е случвало да презацепвам ремъка на Реното от акъла ми. След една смяна на нафтовия филтър, не знам какво ми щукна да почистя разлятата нафта по рамата,близо до кутията на ангр.ремък с едно парцалче. Шайбата на коляновия вал като засмука това парцалче, чу само едно "РРРРРРРРРРРРРРР" и колата угасна.Естествено едва не получих сърдечен удар.С треперещи ръце свалих капака на ремъка, махнах надъвкания парцал и видях,че белега на ремъка за помпата е избягал с цели 4 зъба. Всъщност е правила свръх -твърда работа и това тракане е било от дюзите.След 2 часа пъшкане, пот, псуване го нагласих и припалих колата, всичко си беше ок.Но от тогава не почиствам разлята нафта! "
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Отскоро имам аларма с централно... Нещо не мога да и свикна. Колата редовно я намирам отворена. Друго си е добрия стар ключ.
          Fiat Punto 1.7TD

Коментар

и аз така си довърших заминаващия си вече акумулатор, с който купих колата ... да ама зареждането имаше краткотраен ефект понеже беше явно няколко дена на лампа - цял уикенд - и се стигна до покупка на нов
            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

bogidar написа:
              Отскоро имам аларма с централно... Нещо не мога да и свикна. Колата редовно я намирам отворена. Друго си е добрия стар ключ.
              Добре, че сме в Европа и не се краде!!!
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

А да ви се с случвало да си оставяте нещо на покрива на колата и да тръгвате? Аз например си зарязах целят органайзер+мобифона в него преди години. Добре, че не потеглих бързо и след 20 метра трябваше да спирам.
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

и това съм го правил - една кутия от 10 празни диска BASF - oт времето, когато все още имаше такава марка - все още си я търся някъде по паркинга на МЕТРОоопа ценцура - на един хипермаркет исках да кажа
                  Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Vladim написа:
                    А да ви се с случвало да си оставяте нещо на покрива на колата и да тръгвате? Аз например си зарязах целят органайзер+мобифона в него преди години. Добре, че не потеглих бързо и след 20 метра трябваше да спирам.
                    Всеки път си забрявям капачката на газта! Вече съм купил 10х1.5=15лева (ще взема да мина на бензин ама тая капачка е по - скъпа) и все съм без капачка!
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Редовно заключвам колата (нямам централно и аларма) и забравям да вдигна някой прозорец. И така до сутринта. Колата е уличница. Спи на пътя.
                      Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
                      Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
                      Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        bogidar написа:
                        Добре, че сме в Европа и не се краде!!!
                        бтв и моята беше цяла нощ отключена, късмет че не са я нападнали, щото квартала ми е офис на все крадци по софия, че дори и околностите! иначе до преди 2-3г. карах голф /разбира се же те и :D / та него съм го намирал без предно стъкло сутрин.. неприятно е да те подухва рано сутрин студен януарски ветрец...
                        "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Аз пък веднъж си тръгнах без да си сложа капачката на отвора за наливане на масло. След време спирам на един паркинг и след като си свърших работата, гледам, под колата - локва. Викам си, втасахме . Направо ми призля. Изобщо не отворих капака, а директно звъня на един приятел - монтьор, да идва да ме тегли и да я прави, че това се случва в Смолян, а трябва на другия ден да се прибирам в София. Идва човека, дига капака и почва най-добронамерено да ме псува. Ела сега да видиш кво си направил. Видях, посмяхме се, почерпих една бира, купих си един литър масло да долея и всичко о.к. Даже капачката не се беше загубила. Оплела се беше в едни кабели и си стоеше там, но определено се почуствах като най-големия глупак.
                          Shit happens, sometimes...
                          Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
                          Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

ivjordan написа:
                            Аз пък веднъж си тръгнах без да си сложа капачката на отвора за наливане на масло. След време спирам на един паркинг и след като си свърших работата, гледам, под колата - локва. Викам си, втасахме . Направо ми призля. Изобщо не отворих капака, а директно звъня на един приятел - монтьор, да идва да ме тегли и да я прави, че това се случва в Смолян, а трябва на другия ден да се прибирам в София. Идва човека, дига капака и почва най-добронамерено да ме псува. Ела сега да видиш кво си направил. Видях, посмяхме се, почерпих една бира, купих си един литър масло да долея и всичко о.к. Даже капачката не се беше загубила. Оплела се беше в едни кабели и си стоеше там, но определено се почуствах като най-големия глупак.
                            Много яко колега!!!!Посмях се супер яко!Знам че на тебе, на мене и на всички останали колвги ще им се приреве ако им се случи да видят локва под колицата,ама е яка случка иначе! :D

Коментар

Хаха

Преди години ходих до обсерваторията на вр. Рожен, преди да потегля си прегледах масло , вода и т.н. По пътя, на височините нещо се опитваше да ми загрява, но не обърнах внимание, като се върнах, с учудване установих, че преди тръгване съм забравил да завъртя капачката на радиатора - водата беше останала наполовина, а капачката си я намерих върху скоросната кутия Добре , че нищо не й стана...... :D
                              Истината е някъде там!

Коментар

Working...
                              X