предлагам да си споделим изпълненията ..... 1.Днес ще тръгвам за работа - отварям гаража и виждам вратата на Пунтото отворена осветлението е работило цяла нощ , ...усещам че ще ходя пеш- акумулатора издъхна заключих гаража и тръгнах
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Невероятни изцепки - 1 серия
Collapse
X
-
Копие на мой пост от април:"Ха-ха,също адмирации и от мен и искрени поздравления. Бих добавил, "МОЛЯ НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА У ДОМА"!!!Шегувам се наистина!На мен също ми се е случвало да презацепвам ремъка на Реното от акъла ми. След една смяна на нафтовия филтър, не знам какво ми щукна да почистя разлятата нафта по рамата,близо до кутията на ангр.ремък с едно парцалче. Шайбата на коляновия вал като засмука това парцалче, чу само едно "РРРРРРРРРРРРРРР" и колата угасна.Естествено едва не получих сърдечен удар.С треперещи ръце свалих капака на ремъка, махнах надъвкания парцал и видях,че белега на ремъка за помпата е избягал с цели 4 зъба. Всъщност е правила свръх -твърда работа и това тракане е било от дюзите.След 2 часа пъшкане, пот, псуване го нагласих и припалих колата, всичко си беше ок.Но от тогава не почиствам разлята нафта! "SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
bogidar написа:Отскоро имам аларма с централно... Нещо не мога да и свикна. Колата редовно я намирам отворена. Друго си е добрия стар ключ.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Vladim написа:А да ви се с случвало да си оставяте нещо на покрива на колата и да тръгвате? Аз например си зарязах целят органайзер+мобифона в него преди години. Добре, че не потеглих бързо и след 20 метра трябваше да спирам.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:bogidar написа:Отскоро имам аларма с централно... Нещо не мога да и свикна. Колата редовно я намирам отворена. Друго си е добрия стар ключ."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
Аз пък веднъж си тръгнах без да си сложа капачката на отвора за наливане на масло. След време спирам на един паркинг и след като си свърших работата, гледам, под колата - локва. Викам си, втасахме . Направо ми призля. Изобщо не отворих капака, а директно звъня на един приятел - монтьор, да идва да ме тегли и да я прави, че това се случва в Смолян, а трябва на другия ден да се прибирам в София. Идва човека, дига капака и почва най-добронамерено да ме псува. Ела сега да видиш кво си направил. Видях, посмяхме се, почерпих една бира, купих си един литър масло да долея и всичко о.к. Даже капачката не се беше загубила. Оплела се беше в едни кабели и си стоеше там, но определено се почуствах като най-големия глупак.Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
ivjordan написа:Аз пък веднъж си тръгнах без да си сложа капачката на отвора за наливане на масло. След време спирам на един паркинг и след като си свърших работата, гледам, под колата - локва. Викам си, втасахме . Направо ми призля. Изобщо не отворих капака, а директно звъня на един приятел - монтьор, да идва да ме тегли и да я прави, че това се случва в Смолян, а трябва на другия ден да се прибирам в София. Идва човека, дига капака и почва най-добронамерено да ме псува. Ела сега да видиш кво си направил. Видях, посмяхме се, почерпих една бира, купих си един литър масло да долея и всичко о.к. Даже капачката не се беше загубила. Оплела се беше в едни кабели и си стоеше там, но определено се почуствах като най-големия глупак.
Коментар
-
Хаха
Преди години ходих до обсерваторията на вр. Рожен, преди да потегля си прегледах масло , вода и т.н. По пътя, на височините нещо се опитваше да ми загрява, но не обърнах внимание, като се върнах, с учудване установих, че преди тръгване съм забравил да завъртя капачката на радиатора - водата беше останала наполовина, а капачката си я намерих върху скоросната кутия Добре , че нищо не й стана...... :DИстината е някъде там!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар