"Майна" е тоя път и мен ма изненадаха... незнам колегите от пловдив дали са си проверили данъците... ама им препоръчвам да го правят седнали.Само за инфо за Стило 1.6 103 магарета данъка за тази година ми е 210 български лева... да му приседнат всичките един по един на тоя Тотев. Та кат за националния празник може да се чувстваме пре***ни. ЧЕСТИТО на печелившите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честито на колегите от Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
donnna написа:Като искате хубави булеварди без дупки - тъй ще е... малко боли, ама се свиква... аз кво да кажа с 242 лв...Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб
Коментар
-
Колега, да не са сбъркали нещо?Този данъчен калкулатор пресмята, че ако колата ти е от 5 до 14г., данъка й в Пловдив трябва да е 149.97 лева.За общ.Силистра, за моята кола, пресмята точно стойностите до 14г. и над 14г.
Коментар
-
hood написа:Има малка разлика... а колкото до булевардите ти кога последно си бил в Пловдив бе мой???Като изключим прясноасфалтираните останалото е бом бок.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
=Rudi= написа:Колега, да не са сбъркали нещо?Този данъчен калкулатор пресмята, че ако колата ти е от 5 до 14г., данъка й в Пловдив трябва да е 149.97 лева.За общ.Силистра, за моята кола, пресмята точно стойностите до 14г. и над 14г.Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб
Коментар
-
hood написа:До колегата donna... принципно поне да правиха улиците както трябва... аз лично мога да се хвана на бас с който иска че в пловдив до 2-3 години чисто"новите" улици сега ще са с пъти по зле ... просто ги асфалтират на части от 20-30 метра всяко платно... по средата на свръзките си има улеи... при първия къв да е сняг и студ след тва ще зейнат е баси дупките.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар