Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отнемане на наказателни точки, на кой колко?! :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ами фишове вече няма ли, то като гледам за всичко акт и точки взимат
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

има сигурно ама в момента са решили да пълнят хазната а не общинския бъджет локално ... то нали и тази държава от нещо трябва да живей ... бюрокращина, кво да я прайш!?(за нов вариант с некви платими на масто легализирани видове фишчета се чуваше да се обсъжда ама дали е приет?)
      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Pinky написа:
        А за не спиране на катаджия взимат ли точки или просто после се правиш на шут. Аз ме е срам ма 2 пъти не съм спирал на полицайчетата ама до са нищо, нито честитка нито тръгнаха след мен(поне не ги видях)
        Един приятел така не спря и след няколко месеца му пратиха призовка да се яви "за справка" в КАТ и му взеха книжката. Оказа се че по докладна записка от полицая са го шибнали. Явно на ония не им се е занимавало да пишат иначе, нищо чудно и ти да си улетял. Тръпни в очакване И знай че е по добре да спреш

Коментар

stef написа:
          ами фишове вече няма ли
          има разбира се. Има нарушения за които се пишат фишове, но има и нарушения за които направо се пишат актове. Тука са написани нарушенията за които ти взимат точки. Ако ти напишат фиш няма да ти вземат точки, затова за тях тука нищо не пише.
          Audi 1.8S златен талон

Коментар

lllubo написа:
            stef написа:
            ами фишове вече няма ли
            има разбира се. Има нарушения за които се пишат фишове, но има и нарушения за които направо се пишат актове. Тука са написани нарушенията за които ти взимат точки. Ако ти напишат фиш няма да ти вземат точки, затова за тях тука нищо не пише.
            да де ама аз от всички изброени се сещам само ако превишиш разрешената скорост с до 20 км за вс друго акт
            TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
            UNO 1.0 FIRE

Коментар

The_Wicker_Man написа:
              Pinky написа:
              А за не спиране на катаджия взимат ли точки или просто после се правиш на шут. Аз ме е срам ма 2 пъти не съм спирал на полицайчетата ама до са нищо, нито честитка нито тръгнаха след мен(поне не ги видях)
              Един приятел така не спря и след няколко месеца му пратиха призовка да се яви "за справка" в КАТ и му взеха книжката. Оказа се че по докладна записка от полицая са го шибнали. Явно на ония не им се е занимавало да пишат иначе, нищо чудно и ти да си улетял. Тръпни в очакване И знай че е по добре да спреш
              Ми от втория път когато не спрях е минало година вече.

Коментар

Е аз ти казах, че явно не им се е занимавало. Иначе могат да те вейнат

Коментар

stef написа:
                  да де ама аз от всички изброени се сещам само ако превишиш разрешената скорост с до 20 км за вс друго акт
                  има, дет се вика за всякакви други "дребни" нарушения и ченгетата почти не се занимават да пишат фишове. Например в момента се сещам следното - има само знак забранено спирането (този с 2 кръстосани черти) и ти си спрял след него, че даже и в магазина си влязъл да си напазаруваш. Идват и ти пишат фиш. Тука в София почти навсякъде има към тези знаци и че ще те вдигнат с паяк, докато в малките градчетата из Страната няма паяци и няма такива допълнтелни табелки и точно това е ставало
                  Audi 1.8S златен талон

Коментар

А за 30-31 км превишена скорост каква е глобата и колко точки се отнемат.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                      А за 30-31 км превишена скорост каква е глобата и колко точки се отнемат.
                      do 30,4 kolkoto mejdu 21 i 30 vkliuchitelno, ot 30,5 i 31 natatuk - zakruglai si za v gornata granica 31-40- tolkova to4en radar dali imat - 30 ili 31 ?Кирилицата! kiro_of_the_day
                      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                      X