Честит празник Българи!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честит празник,българи !
Collapse
X
-
Знаме нямам, но ме споходи музата и сътворих току-що това:Родна Българийо,Мила Родино,тук съм родена,на тази земя.Тук ще пребъда,дори след години,тук ще останаи след смъртта.Спомени славни,история велика-още явяват се нощем насън.Все още чувам някой да вика,в барутен погреб, в среднощен дим..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
siluro написа:Честит празник колега ivannik - успокой се малко, пийни гинко-билобата и се радвай, че днес няма да ходиш на джамияФиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
Irka написа:Чувствам се направо като узурпатор... Ши ма прощаваш, колега, че едно време майка ми се е залюбила с баща ми... ...напълно осъзнавам,че няма как да разбереш тоя пост...Фиат марея уикенд 1.9ТД100
Коментар
-
ivannik написа:Irka написа:Чувствам се направо като узурпатор... Ши ма прощаваш, колега, че едно време майка ми се е залюбила с баща ми... ...напълно осъзнавам,че няма как да разбереш тоя пост..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
siluro написа:Колега ivannik успокой се. Дишай дълбоко и пии една ракия белкем ти мине. Да не сътвориш някой сакатлък от вълнение баш на празника.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
Коментар
-
ivannik написа:siluro написа:Колега ivannik успокой се. Дишай дълбоко и пии една ракия белкем ти мине. Да не сътвориш някой сакатлък от вълнение баш на празника.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Аре сега като ви чета постовете на вас двамата оставам с впечетлението, че според вас преди освобожението българите в рамките на османската империя са били къде къде по-добре от периода след освобождението.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар