с пича killertoon има вероятност да сменяме брониите и т.н. Та ми трябва някой колега с мареа да видя дали бронята ще пасне на бравото не казвам да ги сваляме, а да ги премерим/огледаме само. Мнооого ще черпя ако има човек с малко свободно време...Или пък, ако някой го е правил до сега да сподели.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба към някой колега с мареа
Collapse
X
-
bscsystem написа:Ок, колега. ако се разберем с пича ще звънна да видя, но си мисля, че ще пасне (и дано) защото съм виждал брония на мареа на браво или поне така си мисля"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
toko написа:bscsystem написа:Ок, колега. ако се разберем с пича ще звънна да видя, но си мисля, че ще пасне (и дано) защото съм виждал брония на мареа на браво или поне така си мисля
Коментар
-
bscsystem написа:toko написа:bscsystem написа:Ок, колега. ако се разберем с пича ще звънна да видя, но си мисля, че ще пасне (и дано) защото съм виждал брония на мареа на браво или поне така си мисля"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
bscsystem написа:toko: Искаш да кажеш, че браво HGT е по различно от Браво 1,4 12v в предницата и че на мойто няма да мога да сложа брония на мареа? Твойта брония се различава от тая на снимката дето съм дал аз .... малко, но се различава."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
Доколкото аз знам от мареа става само на HGT, но не пречи да погледнеш преди това.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Аз доколкото знам разликата между Мареа и обикновено Браво е само в калниците макар че съм виждал и Браво (не ХГТ) с неговите си калници и броня от Мареа общо взето "шантава работа" :D Неска си купих нова обикновена броня за Брава и също като когегата пуснал темата се колебаех за броня от Мареа , но се отказах по простата причина че халогените и захващането им (стойките) не отговарят (със сигурност) и реших да не си усложнявам живота
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар